Hollandis oli Halliku klubiks Bergen op Zoomi Myleasecar Giants, kes praegu on turniiritabelis 11 meeskonna seas seitsme võiduga 14st mängust kuuendal kohal. Hallik sai platsile kümnes mängus 1 — 13 minutiks, keskmine mänguaeg oli 5,6 minutit, selle ajaga kogus ta keskmiselt 2,2 punkti ja 1,1 lauapalli, kirjutab basket.ee.

Edukaim mäng oli Reinar Halliku jaoks 11. detsembri kohtumine Amsterdami Demon Astronautsiga, mille Giants küll kaotas 63:80, kuid Hallik tõi oma meeskonna kasuks 13st mänguminutiga 8 punkti tabades 2pv 2/2, 3pv 1/1 ja vv 2/1 ning lisaks võttis veel 4 lauapalli.

Meeskonna noorima mängumehena põhjendas 20-aastasena Hollandisse läinud Hallik soovi Eestisse naasta vähese mänguajaga. “Klubis on mitu tugevat ja kogenumat mängijat, kelle tase, mis seal salata on praegu veel minu omast kõrgem. Treeneriga suheldes jõudsime järeldusele, et minu arengu seisukohast on kasulikum minna mõnda teise klubisse, kus ma saan rohkem mänguaega. Saime treeneriga kokkuleppele, et ta hoiab mu käekäigul silma peal,” sõnas Hallik, kellele tehti pakkumisi ka Belgiast, kuid kes siiski otsustas Eestisse naasta. Tõenäoliselt saab ta mängupaigaks Audentese Ülikooli meeskond.

Hollandis olles käis Hallik eelmise aasta septembris vaatamas ka Hollandi — Eesti EM-valikmängu, mille Eesti kaotas 72:76. Ka EMi lisakvalifikatsiooni turniiril võivad Eesti ja Holland sattuda ühte alagruppi. “Hollandile Eesti küll kaotada ei tohi. Kahjuks selle mängu põhjal, mida Hollandis nägin ei tundnud ma küll Eesti koondist ära,” nentis Hallik.

207 cm pikkuse, 5. jaanuaril 21-aastaseks saanud Halliku mängijakarjäär algas Narvast, kus ta esimene treener oli Kalju Pluutus. Narvast siirdus ta Tallinna, kus jõudis enne Hollandisse minemist mängida kolm hooaega mitmes Eesti meistriliiga võistkonnas — BC Hotronicus, Audenteses ja Tallinna Kalevis. Edukaim oli hooaeg 2002/2003, kui ta sai Audenteses mänguaega keskmiselt üle 20 minuti ja viskas mängudes keskmiselt kümmekond punkti.

Eestlastest jätkavad sel hooajal Hollandis mängimist Valmo Kriisa (Groningeni MPC Capitals, seni 10 võitu ja 3 kaotust, tabelis jagatakse 1.-3. kohta), Gert Kullamäe (Nijmegeni EiffelTowers, 5-7, 7.-8.) ja Jaanus Liivak (Almere Omniworld, 2-11, 11. ehk viimane koht), kirjutab basket.ee.