Gunnar Klettenberg hobusel Novesta ja Rein Pill hobusel Ecuador jagasid selles parkuuris kümnendat kohta.

Eesti Ratsaspordi Liidu peasekretäri Siim Nõmmoja sõnul võib Eesti ratsutajate Raagi, Klettenbergi ja Pilli esinemisega Moskvas rahule jääda, kuna tegemist oli võistlusega, millest võttis osa maailma eliit ja konkurents oli ülitugev. “Eriti võib rahule jääda Urmas Raagiga, kes pea kõikidel parkuuridel oli eestlastest edukaim, saavutades vastavalt kuuenda, 12., 13. ja 18. koha,” ütles Nõmmoja.

Moskva Panga auhinnale toimunud 140 cm takistussõidus hõivasid Urmas Raag hobusel Topaas N, Gunnar Klettenberg hobusel Novesta ning Rein Pill hobusel Landcruiser vastavalt 12., 16. ja 18. koha.

Maailma karikasarja etapi raames toimunud Moskva linnapea Juri Lužkovi nimelisel 160 cm takistussõidu võistlusel jagasid Urmas Raag hobusel Loverboy, Gunnar Klettenberg hobusel Palladium ja Rein Pilli hobusel Ecuador 13. kohta.

Maailma karikasarja etapi põhisõidus 160 cm takistustel ümberhüpetega, saavutas Urmas Raag hobusel Loverboy 15. koha, Gunnar Klettenberg hobusel Palladium 17. ja Rein Pill Ecuadoril 21. koha.

Võit läks ümberhüpete vooru tulemusena Norra kuulsusele Geir Gulliksenile hobusel Clear Round’s than Party. Kokku startis põhisõidus 30 võistlejat ning kohal oli kogu Kesk-Euroopa takistussõidu paremik.

Järgnevaks suurvõistluseks, kus Eesti ratsasportlasi näha võib, on 18.-20. oktoobrini Saku Suurhallis toimuv Tallinn International Horse Show, mis on esimene Baltimaades toimuv sisehalli takistussõidu võistlus.