Lõppenud hooajal FC TVMK Tallinn meeskonna esmakordselt meistritiitlini viinud Sergei Ratnikov näeb Tammeka klubis potentsiaali ning soovib aidata klubil tõusta kõrgemale kui seni. Tammeka peatreeneri amet on vastsele meistrile väljakutse ja ta soovib ennast proovile panna arenevas meeskonnas.

Tammeka juhatus loodab, et peatreeneri vahetusega tuuakse klubisse rohkem kompetentsi ja luuakse paremad tingimused mängijate arenemiseks. Klubi seab tuleva hooaja eesmärgiks kõrgema koha kui saavutati lõppenud hooajal.

Senine Tammeka esindusmeeskonna peatreener Meelis Eelmäe jätkab klubis noortetöö juhina ning esindusmeeskonna treenerina.

Sergei Ratnikov valiti soccernet.ee portaali poolt lõppenud hooajal parimaks treeneriks. Viimased neli aastat on Ratnikov juhendanud FC TVMK Tallinna. Aastatel 1999-2000 FC Levadiat ning enne seda ka Viljandi Tulevikku. Sergei Ratnikov oli tegevjalgpallur kuni aastani 1994 ja on esindanud Eestit koondises 14 korral mängides poolkaitsja kohal. Ratnikov on mänginud klubijalgpalli Pärnu Kalakombinaadi meeskonnas, Sport meeskonnas mängis ta Nõukogude Liidu teist liigat ning pärast seda FC Floras ajal, mil klubi esimest korda Eesti meistriks tuli 1993/94 hooajal.