Avaveerand kulges kummalgi tiimil rabedalt, aga võõrustajad pääsesid kuue punktiga ette. Teisel veerandajal lasi Valga neil aga kaheksa silma visata ja poolajaks juhtis piirilinna meeskond 38:36.

Peagi pääses Valga kuue punktiga juhtima, aga kolmanda veerandaja lõpuks tegi Liepaja 14:1 spurdi ja nii algas otsustav neljandik kodumeeskonna 56:49 eduseisust. 20 pallikaotust teinud Valga siiski ei suutnud enam mängu enda kasuks pöörata, olles viimase neljandiku keskpaigas juba 15 punktiga taga. Sellega sai Liepaja hooaja teise võidu kätte, Valgal on kirjas üks võit.

Justin Lamont Johnson viskas Liepaja parimana ning üleplatsimehena koguni 39 punkti, kogudes ka 9 lauapalli ning jagades 6 korvisöötu. Roberts Krastinš tõi 25 punkti ning Taylor Hanif Bessicki arvele jäi 12 silma ja 8 lauapalli.

Valga-Valka poolelt tegi Carl Anthony Montgomery kaksikduubli 18 punkti ja 12 lauapalliga. Clayton Wilson lisas 16 ning Elvis Endzels 11 silma. Kristaps Miglinieksi nimele jäi 9 punkti ja 5 lauapalli.

Valgal on tabelis üks võit ja kuus kaotust, mis annab neile 13. koha, Liepaja tõusis kahe võidu ja kuue kaotusega 14. kohalt kümnendaks.