"Darijo Srna soovitas mul siia tulla, kuulsin seda läbi Dejan Lovreni, kes oli minu endine tiimikaaslane. Ka tema on horvaat," sõnas Klavan Itaalia meediale.

36-aastane Srna, kes esindas Horvaatia koondist 134 korda, liitus Cagliariga sel suvel Donetski Šahtarist, kus ta veetis 15 hooaega.

"Olen kindel, et suudame klubiga suuri asju teha ja olen tõesti õnnelik, et liitun Itaalia kõrgliigaga. Olen Itaalia liigast kuulnud nii Alissonilt, Salahilt, Lucas Leivalt... Nad kõik on mulle Serie A-st head rääkinud," lisas Klavan itaallaste SkySportsile.

Ühtlasi kiitis eestlane Cagliari linna ja ütles, et klubivahetuse otsus oli üsna lihtne, sest itaallased soovisid teda väga: "Linn on ilus ja fännid suurepärased. Ma ei jõua ära oodata, millal saan alustada. Mul oli pakkumisi mitmetelt klubidelt, ka teistest riikidest, kuid Cagliari tõesti tahtis mind."

Eelmisel hooajal Serie A-s 16. koha saanud Cagliari maksis Liverpoolile Klavani eest kaks miljonit eurot ja sõlmis Eesti koondise kapteniga 2+1 aasta pikkuse lepingu.