Ülipingelise avageimi järel (31:29) võttis Tartu kaks järgmist geimi kindlamalt - 25:22 ja 25:17 ning läks sellega nelja võiduni peetavat seeriat 1:0 juhtima.

Poolfinaalis sai Saaremaa kolmel korral jagu tiitlikaitsja Selver Tallinnast, Bigbank alistas samuti mängudega 3:0 Pärnu Võrkpalliklubi.

Et Tartu meeskonna peatreener Andrei Ojamets on alates 30. aprillist hõivatud Eesti rahvusnaiskonna treeningutega, saab ta meeskonda aidata vaid mängudel ja mõnes üksikus trennis. Treeninguid viivad enamjaolt läbi abitreenerid Argo Meresaar ja Hendrik Rikand.

„Reedel ja nädalavahetusel saan olla meeskonnaga, siis on rahvusnaiskonnal vabad päevad. Selge see, et see graafik on hirmus tihe, aga virisemine ei muuda midagi. Õnneks on mul võimekad abilised nii koondise juures kui Tartu meeskonnas. Tartu naiskonna hooaeg sai eduka lõpu, seega üks asi nüüd vähem teha,“ sõnas Ojamets eelseisva seeria kohta. Sel hooajal on Ojamets Tartu Ülikool/Eedeni naiskonnaga juba kolm kulda võitnud, esikoht võideti nii karikasarjas, Balti liigas kui Eesti meistrivõistlustel.