Cramo jaksas Euroliiga põhiturniiri võitjaga sammu pidada 28 minuti, kolmanda veerandaja lõpus tuli paari minutiga kümnepunktiline vahe sisse ja see põhimõtteliselt jäigi.

Eesti meisterklubi oli sunnitud läbi ajama kuue mehega, neist Martin Dorbek, Branko Mikrovic ja Janari Jõesaar mängisid vahetuseta kõik 40 minutit.

Cramo resultatiivseimana viskasid 20 punkti nii Kristjan Kangur kui Bojan Subotic. Mirkovic lisas 17 punkti ja 7 korvisöötu ning Dorbek 16 punkti ja 7 korvisöötu.

CSKA suurim punktiviskaja oli 18 silmaga Othello Hunter. Vitali Fridzonilt 17, Will Clyburnilt 14 ja Nando De Cololt 13 punkti. Prantslaselt ka 8 söötu.

Eelinfo:

CSKA on sel hooajal olnud Euroopa klubikorvpallis juhtivaks tiimiks ning Euroliiga põhiturniir lõpetati kindlalt esikohal. Ühtlasi on CSKA ka suurima eelarvega korvpalliklubi Euroopas.

Ühisliiga turniiritabelis hoiab CSKA samuti esikohta. Ühisliigas on Moskva tiimil kirjas 19 võitu ja kaks kaotust. Kalev/Cramo on kuue võidu ja 15 kaotusega 12. positsioonil. Kokku mängib liigas 13 võistkonda.

CSKA ja Kalev/Cramo selle hooaja esimene kohtumine oli numbriliselt küllaltki tasavägine ning Moskva klubi võitis lõpuks 4. detsembril koduväljakul toimunud matši 108:100. Seejuures olid kalevlased enne viimast veerandaega veel eduseisus, kuid viimase kümne minutiga viskas CSKA 34 ja Kalev/Cramo 22 silma ning mäng oligi tehtud.