Siin on sulle 10 kõige ilusamat Inglise kõrgliiga jalgpalluri pruuti, kelle ilu on raske sõnadesse panna.

TOP 1

Sam-Cooke.png

Mancherster Unitedi keskkaitsja, inglase Chris Smallingu tüdruksõber Sam Cooke on modell, kes on võitnud ka ajakirja The SUN iidoli konkursi.

TOP 2

DeGeaEdurne.jpg

Manchester Unitedi väravavahi, hispaanlase David De Gea tüdruksõber Edurne Garcia Almagro on Hispaania laulja ja näitleja, kes esindas 2015. aastal Hispaaniat Eurovisiooni lauluvõistlusel Viinis. Finaalkontserdil sai ta 15 punktiga 21. koha.

TOP 3

desktop9-1420703153.jpg

Inglase Peter Crouchi (Stoke City ründaja) abikaasa Abigail ”Abbey” Marie Clancy Inglismaa pesu-ja lavamodell ning telenägu. Ta on osalenud modellisaates Britain’s Next Top Model ning võitnud 2013. aastal tantsusaate Strictly Come Dancing.

TOP 4

Georgina-Dorsett.png

Watfordi poolkaitsja Tom Cleverly abikaasa Georgina Dorsett on kuulus Inglise telenägu, kes on osalenud sarjas The Only Way is Essex. Tal on Twitteris üle 100 000 järgija.

TOP 5

Kaila-Cadorna.png

Kayla Cadorna on Crystal Palace’i ründaja Connor Wickhami tüdruksõber, keda on nimetatud Instagrami üheks kõige kuumemaks tattoodega naiseks. Ta on modell, tantsija ja tule taltsutaja.

TOP 6

Alexandra-Ivarsdottir.png

Alexandra Helga Ívarsdóttir on Swansea City poolkaitsja Gylfi Sigurdsson’i tüdruksõber, kes oli miss Island 2008 ning jõudis Miss World 2008 valmistel poolfinaali.

TOP 7

Tanya-Robinson.png

Tanya Robinson on Burnley klubi kaitsja Phil Bardsley abikaasa. Ta on Inglise modell, kes osaleb tõsielusarjas “The Real Housewives of Cheshire”.

TOP 8

Annelie-Alpert-rocking-little-black-dress.jpg

Annelie Alpert on Liverpooli väravavahi Loris Karius’e tüdruksõber, kes tegeleb modellindusega.

TOP 9

Bianca-Slater.png

Bianca Slater on Southamptoni kaitsja Ryan Bertrand’i tüdruksõber, kes tegeleb samuti modellindusega.

TOP 10

Ornella-Montagna.png

Ornella Montagna on Burnley poolkaitsja Steven Defour’i tüdruksõber, kes on Itaalia päritolu, kuid sündinud Brüsselis. Talle ei meeldi avalikkuse tähelepanu ning seepärast ei jaga ta enda elu kohta meedias suurt midagi.

---

Selle nädalalõpu Inglise kõrgliiga mängudele saad kaasa elada nii Viasat Sport Balticu kui Viaplay vahendusel.

Reedel, 11. augustil kell 21.35 Arsenal-Leicester City (OTSE)

Laupäeval, 12. augustil kell 14.20 Watford - Liverpool (OTSE)

Pühapäeval, 13. augustil kell 17.50 Manchester United - West Ham United (OTSE)