„Reena tänane laskmine oli täiesti teine tase. Maailma tipptase. Rõõm näha, et töö on vilju kandma hakanud,“ kommenteeris kvalifikatsioonivõistlust treener Raul Kivilo, kes on koondisega Poolas kaasas. Eelmise Eesti rekordi – 653 punkti – püstitas Pärnat eelmisel sügisel Eestis. Samuti ületab Reena Pärnati ja Martin Risti segavõistkondlik tulemus 1276 punkti eelmist Eesti rekordit 10 punktiga ja annab neile 3. asetuse. Tänane võistluspäev algabki kell 10:40 segavõistkondliku veerandfinaaliga 6. asetusega Belgia vastu. Edu korral järgneb sellele kohe ka poolfinaal. Pealelõunal toimuvad individuaalsed duellid. Pärnat alustab kell 15:25 alates 1/16 duellist, kuid sportvibu mehed on tulejoonel juba kell 13:25. Naiskond ja meeskond lasevad duelle reedel.

Sportvibu naistest alustab Laura Nurmsalu olümpiaringi 18. asetusega, Bessi Kasak 21. asetusega ja Maris Tetsmann 25. asetusega. Plokkvibu naiste klassis tublilt esinenud Emily Hõim teenis 661 punktiga 10. asetuse. Sportvibu meeste tulemused andsid kvalifikatsioonis Martin Ristile 36. koha, Märt Oonale 41. koha ja Tanel Kaasikule 42. koha. Võistlus jätkub olümpiaringi duellidega ning finaalid toimuvad laupäeval Legnica kesklinnas..

Euroopa karikasari on 2-etapiline ja järgmine etapp toimub maikuus Rumeenias, kus Pärnat samuti osaleb. Hooaeg on sel aastal pikk – Universiaad toimub augustis ja maailmameistrivõistlused toimuvad alles oktoobris.