MyFitnessi kinnitusel suri noor 25-aastane treener sel nädalavahetusel Lätis toimunud Myfitnessi suvepäevadel.

Naise surnukeha leiti umbes 30 meetri kauguselt Lizdoles´ järve kaldast, vahendas Läti Delfi kohaliku politsei teadet.

Juhtunu täpsemad asjaolud on politseil selgitamisel.

MyFitnessi juhatuse esimees Erkki Torn kinnitas Delfile, et nädalavahetusel toimusid MyFitness spordiklubi Eesti ja Läti meeskondade suvepäevad Lätis Silmaci puhkekülas. "Hetkel võib öelda, et Irena läks madalast kohast järve ujuma ning kadus ootamatult vee alla. Järve ääres olnud turvameeskond märkas juhtunut koheselt ning alustas otsingutega, kuid kahjuks ei õnnestunud Irenat päästa. Täna tehakse meditsiiniline ekspertiis ning siis saame rohkem teada juhtunu kohta," täpsustas Torn juhtunu asjaolusid.

"20. augustil katkes tema elu traagilise õnnetuse tõttu," kinnitas uudis ETV+ kanalil. Irena lõi kaasa ETV+ toimetuse hommikuprogrammis. Näiteks tänavu 18. mail kutsus ta kõiki vaatajaid endaga koos hommikusele enesekaitse- ja poksiliigutustest inspireeritud üldfüüsilisele BodyCombati treeningule.

MyFitness avaldab kaastunnet Irena lähedastele ja sõpradele. "Meie hulgast lahkus traagilise õnnetuse tagajärjel hea kolleeg ja suurepärane treener Irena Rihkrand. Tunneme südamest kaasa Irena lähedastele ja sõpradele. Jääme Sind alati mäletama, kallis Irena!"

Lisaks treeneriametile oli Irena ka aktiivne vabatahtlik Euroopa Majas, kes asutas venekeelse Mudel-Euroopa Parlamendi. Ta oli esimene vene emakeelega noor, kes valiti osalema rahvusvahelisel Mudel-Euroopa Parlamendi (MEP) sessioonil, 2009. aastal Küprosel. Irena jõudis tegutseda Eesti Mudel-Euroopa Parlamendis komisjoni esimehena, samuti nõukogu eesistujana esimestel Model European Union Tallinn konverentsidel.

Kuigi Euroopa Maja on pea terve enda tegevuse vältel üritanud suurendada vene emakeelega noorte osalemist, jõudsime just Irena eestvedamisel läbimurdeni. 2014. aastal ja 2016. aasta jaanuaris toimusid noortekonverentsid, kus vene noori osales sama palju või isegi rohkem kui meie eestikeelsetel sessioonidel. Tänavu sügisel oleks ta pidanud olema esimese venekeelse Eesti MEPi peakorraldaja. Selle sündmuse mastaap saab olema võrdne eestikeelse Eesti MEPiga just Irena töö tulemusena.

Irenat mäletatakse kui väga töökat, avatud, lahket ja alati heatujulist inimest, kellele meeldis ka lastega töötada. Noorel naisel oli palju plaane ja ideid, mida elus korda saata. Irena sõbrad ja tuttavad on šokis: "Igavene mälestus jääb meie südamesse! Meie lemmik inimene ei ole enam meiega koos!", "Kuidas see on võimalik? 19. augustil oli tema treening...", kirjeldatakse sotsiaalmeedias.

Irena oli MyFitnessi spordiklubis treener üle poole aasta. "Irena oli äärmiselt tore inimene, suurepärane treener ja motivatsiooniks paljudele. MyFitness tunneb südamest kaasa Irena Rihkrandi lähedastele ja sõpradele ning teeb kõik, et olla toeks perele," kirjeldas MyFitnessi juhatuse esimees Erkki Torn.

Irena sõbrad on asunud Irena matuste korraldamiseks ka toetusi koguma.

Jaga
Kommentaarid