13. septembril toimus Tallinnas Solaris keskuses ja Kohilas üleeuroopaline tantsuline flashmob FlashMOVE, mille eesmärgiks oli tähistada 2015 MOVE Week’i algust ja rõõmu liikumisest. FlashMOVE’il osalesid tantsukooli JJ-Street ja võimlemisrühma Ilus Rüht tantsijad.

Selle aasta FlashMOVE’i koreograafia loodi Rahvusvahelise Spordi ja Kultuuri Assotsiatsiooni (International Sport and Culture Association)Prantsuse liikmete poolt, tants põhineb L. van Beethoveni 9. sümfoonia teemal „Ood rõõmule“, ning koreograafia oli mõeldud ükskõik mis vanuses ja millise liikumisvõimega õnnelikule liikujale. Sellel aastal tantsis 65 Euroopa linnas kokku üle 6 000 inimese.

MOVE Week on suurim füüsilisele aktiivsusele tähelepanu juhtiv community bottom-up kampaania, mille eesmärgiks on 2020. aastaks veel 100 miljonit eurooplast liikumisharrastuse juurde suunata.

2015. aastal toimub MOVE Week 35 Euroopa riigis ajavahemikus 7.-30. september ning kaasab umbes miljon osalejat. Eestis toimub MOVE Week 21.-27. septembril.