Peedimaa pretendeerib nii Mercedes-Vito karikale kui Eesti meistri tiitlile.

Vaatamata kesisele tuuleprognoosile puhus nii laupäeval kui ka pühapäeval Tallinna lahel purjelaudureid soosiv tuul 5-15 m/s. Kahe võistluspäeva jooksul peeti kokku seitse võistlussõitu. A ehk sportlaste liigas võitis surfiklubi Lõuna Team all võistlev Peedimaa seitsmest sõidust kolm ja kindlustas sellega endale etapivõidu. Järgnesid Toomas Mölder, Martin Ervin, Erno Kaasik ja Matti Mik.

Harrastajatest oli parim Marek Harjak, kellele järgnesid Urmas Niine ja Henri Kaar. Parim seenior oli Peeter Nõmmik ja parim naine Kateriine Mik. Juba teist etappi järjest oli stardis palju juunioreid, seekord 13. Nelja võistlussõidu võitmisega saavutas parima tulemuse Spordiklubi FAN ridadesse kuuluv Johannes Ahun, järgnesid Cristofer Kalk ja Viktor Lissanov. Kokku osales võistlusel 47 purjelaudurit.

Mercedes-Benz Vito Cupi raames selgitatakse ka Eesti meister purjelaua kursisõidus. Mai lõpus Pärnus peetud esimesel etapil saavutasid A-liigas parimad tulemused Toomas Mölder, Erno Kaasik ja Martin Ervin, kes koos Juhan Peedimaaga on peamised meistritiitli pretendendid. Eesti meister selgitatakse kõikide võistlussõitude tulemuste põhjal.

Mercedes-Benz Vito EMV 2003 võistlussarja kolmas ja viimane etapp toimub 16. — 17. augustil Võsu lähistel Vergi sadamas.