Alekxandre Abashidze (13.08.1989) on FC Avaza Tbilisi kasvandik, kes 2003. aastal läks üle FC Gagra Tbilisi meeskonda. 2008. aastal oli Alekxandre esiliiga resultatiivseim väravakütt ning aasta hiljem tõusis tema meeskond Gruusia tippliigasse.

„Mulle meeldib siin väga, treeningtingimused on väga head, treeningud ise intensiivsed ja meeskonna vaim tugev," ütles värske florakas. „Loodan, et varsti harjun ka kliimatingimustega, sest praegu on see ainuke asi, mis natukene häirib," lisas ta, teatab FC Flora pressiteenistus.

Zakaria Beglarishvili (30.04.1990) alustas jalgpalli mängimist FC Olimpi Rustavi võistkonnas. 2008. aasta märtsist kuni augustini õppis ta Amsterdami Ajaxi jalgpalliakadeemias, pärast mida läks ta üle FC Lokomotivi Tbilisi. FC Florasse tuli ta treenima 2009. aasta lõpus.

Zakaria on mänginud Gruusia U-17, U-19 ja U-21 koondistes, ühe korra esinenud ka A-koondise koosseisus ning teinud kaasa Gruusia läbi aegade parima väravaküti Shota Arveladze lahkumismängus.

Zakaria andis kõrge hinnangu FC Flora meeskonna treeneritele ja sõbralikule õhkkonnale, treeningute kvaliteedi osas nõustub ta Alekxandre sõnadega.

Noor grusiin on oma uue kodulinnaga juba hästi tuttavaks saanud ning Tallinnast on saanud tema üks lemmikumaid linnu. „Eriti meeldib mulle vanalinn, mis on väga ilus, puhas ja muinasjutuline," tõdes ta.