Ajaleht The Telegraph kirjutab, et šõul osalevate vabatahtlike sõnul tuleb lõputseremoonia isegi parem kui Danny Boyle'i üle maailma kiidetud avamispidu.

Kolmetunnise vaatemängu keskmes on "Briti muusika sümfoonia", milles Londoni sümfooniaorkestriga astuvad koos lavale kuulsad popartistid viimasest poolsajandist.

Mõned nimed on juba "välja ujunud" - Ida-Londonis Dagenhamis Fordi tehases toimunud proove pildistanud fotograafide objektiivi ette on jäänud näiteks Spice Girls, kes peaks lõputseremoonia puhul taas koos lavale tulema. Eric Idle peaks laulma Monty Pythoni klassikat "Always Look on the Bright Side of Life".

"Igaüks on nimetanud seda suurimaks lõputseremooniaks, mida eales peetud. Loodan, et inimesed kogunevad linnas suurte ekraanide ette ja kodudesse ja pubidesse, ning naudivad täiega. Võtke õlled ja tähistage! On põhjust!" rääkis Daldry.

Kuigi korraldajad on püüdnud esinejate nimekirja saladuses hoida, on näiteks George Michael, Muse ja Ed Sheeran tunnistanud oma osalemist. Proovides on märgatud veel Bryan May'd, Annie Lennoxit, Pet Shop Boysi ja Kate Bushi.

Muljetavaldavad on ka nimed, keda on esinejate listi surunud kuulujutud - Adele, The Who, Take That, Elton John, Kaiser Chiefs ja Madness.