Tõnu Endrekson on 37, Andrei Jämsä 34, Allar Raja 33 ja Kaspar Taimsoo 29. Vaid kulla võitnud Austraalia ja Ukraina tiimides oli üks liige, kes Rajast ja Jämsäst vanem. Endrekson oli finaali vanim mees. Ükski Eesti sõudja siiski lõpetamisele esialgu ei mõtle.

„Kui keegi jätaks sporditee pooleli, võiks ta nüüd karjääriga rahul olla,“ võttis Andrei Jämsä olümpiamedali kaalukuse ühe lausega kokku. Neljal mehel oli siiani kokku 33 medalit, nüüd saadi juurde neli erilist autasu, vaid Tõnu Endrekson oli kaheksa aastat tagasi koos Jüri Jaansoniga võitnud Pekingis olümpiahõbeda.

„Keegi ei saa lõpetada, Tõnul on ikka täiskomplekti vaja!“ torkas naerusuine Kaspar Taimsoo Jämsä jutu järel kiirelt vahele. Endrekson kinnitas, et loobumismõtteid peas ei ole, aga võtab aasta korraga. Teised meenutasid, et Jüri Jaanson oli Pekingis poodiumile tõustes 42aastane.

Jämsä vaatas julgelt juba 2020. aasta Tokyo olümpia poole. „Ma 100 protsenti seda veel ei ütle, aga usun, et võin sinna jõuda. Tundub, et mõni asi läheb aastatega isegi paremaks,“ lausus Jämsä.