Kui eilses meeste sprindis oli Erlend Bjöntegaard norralaste parimana viies, siis täna sai Tarjei Bö jälitussõidus neljanda koha.

Nii Bö kui Bjöntegaard, kes langes lõpuks üheksandaks, olid veel viimase tiiru eel medalikonkurentsis, kuid jätsid siis üles vastavalt kaks ja kolm märki. Mõlemad eksisid seejuures ka oma viimasel lasul.

"Täielik altminek Norra koondise jaoks," tunnistas suusaekspert Morten Hegle Svendsen TVNorge telestuudios. Ajaleht Aftenposten pani meeste jälitussõidu uudise pealkirjaks: "Kollaps viimases tiirus: norralased jälle medalita".

Tarjei Bö ütles võistluse järel: "Loeb vaid medal. Tähtis on kuld, hõbe ja pronks. Neljandana lõpetada on raske - olen esimene, kes ei saa rõõmustada."

18. kohalt alustanud Emil Hegle Svendsen piirdus täna 20. ja 31. kohalt startinud Johannes Thingnes Bö 21. positsiooniga. Ka nende laskmine ebaõnnestus - Svendsen eksis viiel ja Bö kuuel lasul.

Norra laskesuusakoondise jaoks on siiani rõõmu pakkunud vähemalt Marte Olsbu, kes oli sprindis teine ja tänases jälitussõidus neljas.