Nabi-Eureni matš:

Võit tähendab hõbemedalit. Rootslasele antakse reeglite järgi lubatud 15 minutit puhkust. Mõne minuti pärast tulevad mehed matile. Esimesena tagas pääsu finaali kuubalane Mijaín López Núñez. Rootslase näol ei ole tegemist imemehega ja kõik võimalik!

Maadlus algas. Mehed tunnevad üksteist läbi ja lõhki, Euren on korduvalt käinud ka Tallinnas võistlemas. Püstimaadluses esimene minut kulunud. 1.30 maadeldud ja vastane läheb parterisse. Vastane sai punkti, sest Nabi ei suutnud võtet teha.

Teine maadlusaeg algas. Nabi on üritavam pool, aga rootslane kaitseb praegu hästi. Teine maadlusaeg ka kulunud ja Nabi peab minema parterisse. Nabi hoidis parteri ära, kuigi tekkis vaidlusmoment, aga video ülevaatamisel õigus meie mehele. Viik 1:1.

Otsustav maadlusaeg algas. Minut kulunud püstimaadlusest ja võtteid tehtud pole. Partermaadlus ootab ja Nabi läheb alla. Meie mees kaitses edukalt ja on olümpiafinaalis!!!!!!!!

Nabi-Banaki matš:

Mehed on matil. Matš algas. Esialgu tõugatakse üksteist, suurt rabelemist ei toimu, suured mehed ka, kiireid liigutusi raske teha. 1.30 maadeldud ja Nabi parterisse. Nabi pidas vastu ja teenis punkti.

Algas teine maadlusaeg. Nabi üritas päris kõvasti ja poolakas oli juba liikumas matilt välja. Liikuski välja ning Nabi teenis tehnilise punkti. Meie mehe võit 2:0 ja Nabi on olümpial taganud koha kuue parema hulgas.

Nabi-Tšugošvili matš:

Esimesel pooleteise minutilisel maadlusajal võtteid ei tehtud ning Nabi vastane pandi seepeale parterisse. Kuna Tšugošvili meie mehe rünnakukatsed 30 sekundi jooksul edukalt tõrjus pääses ta punktidega 1:0 ette.

Teisel maadlusajal samuti võtteid ei tehtud ning parterisse läks Nabi. Ka Tšugošvili meie meest üle vedada ei suutnud ja nii olid punktid viigis 1:1.

Otsustaval kolmandal maadlusajal jällegi võtteid ei nähtud ning loosi tahtel sai valikuõiguse, kas minna parterisse või olla üritavam pool Tšugošvili. Vastane otsustas ise üritada, kuid Nabi kaitse pidas vastu ja see tõi punktivõidu 4:1.

"Palju on veel ees, pean puhkama," sõnas Nabi pärast matši. Veerandfinaalis läheb ta vastamisi poolaka Łukasz Banakiga, kes alistas kaheksandikfinaalis tuneeslase Radhouane Chebbi.