Maadlusklubi Juhan liige oli kuni 84 kg kaalus Ateena OM-il 19. ja EM-il seitsmes.

Tema treener on Henn Põlluste. Ka parima juuniori (18-20-aastased) tiitli sai MK Juhani liige Heiki Nabi (treener Henn Põlluste), kes juunioride EM-il maadles end neljandaks.

Parim kadett (16-17-aastased) oli Erik Aps (treener Igor Annus) maadlusklubist Nelson. Tema sai kuni 69 kg kaalus EM-võistlustel kaheksanda koha.

Parima veterani au kuulub Ants Nisule, kes 51-55-aastaste seas krooniti kuni 96 kg kaalus maailmameistriks. Parim klubi oli maadlusklubi Juhan.

Vabamaadluses on aasta maadleja Ahto Raska (Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi, treener Peeter Püvi), kes üliõpilaste MM-il sai kuni 66 kg kaalus neljanda koha.

Parim juunior (18-20-aastased) on Meelis Sillat (Viljandi MK Tulevik, treener Aarne Kõiv), kes omavanuste EM-il sai kuni 74 kg kaalus kuuenda koha.

Parimaks kadetiks (16-17-aastased) tunnistati Vadim Badin (SK Kuldkaru, treener Aleksei Hapov), kes kuni 58 kg kaalus oli EM-il 13.

Parim veteran oli Tiit Tartlan, kes 51-55-aastaste seas sai veteranide MM-il kuni 85 kg kaalus pronksimees. Vabamaadlus parim klubi on Viljandi Tulevik. Aktiivsemaks kohtunikuks tunnistati Vello Aava.

Paremate maadlejate autasustamine toimub 14. jaanuaril kell 16 Tallinnas.