Head kaasteelised,

täna pean tunnistama, et olen hoidnud teatud asju saladuses. Mulle on alati tähtis olnud avatult ja otse ning ausalt suhelda, sama olen alati oodanud ka oma kaastöötajatelt. Kahjuks olin sunnitud ise seda reeglit rikkuma.

05. detsembril saime Neinariga kirja ROK-ist, kus teavitati, et Kristiina Torino OM dopinguproovid on andud positiivse tulemi. Leppisime kokku, et ei teavita sellest kedagi, vaid Kristinat ja Kristjan-Thori. ROK-i kiri oli palutud hoida salajasena ja seoses sellega, et teavitanud me ei suusaliitu ega ka kõige lähemaid töökaaslasi. Kristinal on olnud halbu mäletusi ennatlikest süüdistustest 2002 OM eel ja seoses sellega lasime tal rahulikult suhelda advokaatide abil nii ROK, kui ka teadlastega.

Ma vabandan Martti ees, et kui Kristjan-Thor käis meil EOK-s, jätsin mulje, nagu me ei räägiks Kristinast ega spordist vaid majandusest. Vabandused ja Merle ja Anu eest, kellele ma ei saanud rääkida tõde, kui arutuse all oli Kristina mitteosalemine Spordiaasta Tähtede üritusel ja ka meie muudel üritustel.

Aga see salatsemine oli tingitud soovist lasta Kristinal rahulikult oma seisukohtades selgus saada ja kaitse üles ehitada.

Seega loodad, et mõistate,

Siim Sukles