Tundub, et Kaupo ja tema naine on paras paar, kuna esmalt oli Kaupol varuks üllatus. Mees üllatas kogu tiimi juba tuuri esimesel päeval, kui sõitis poole distantsi pealt oma trajektooril – Viljandisse koolikokkutulekule. Järgmiseks hommikuks sõidutas Kaupo naine Jaana ratturi teise päeva stardipaika, Ikla piiri äärde. Seal tegi naine veel kurba nägu, nagu jätaks mehega mitmeks nädalaks hüvasti. Nii ei aimanud keegi, et tegelikult kohtutakse taas juba sama päeva õhtul.

“Üllatuse idee tuli sel umbes kuu aega tagasi, kui tiim marsruudi ära muutis, otsustades sõita läbi Skandinaavia,“ avaldas Jaana visiidi tagamaid. Niimoodi tekkiski idee sõita bussiga Pärnust Riiga ning järgmisel päeval Rootsi saabudes tõtata lennujaama, et lennata tagasi Eestisse. Kui sellise plaani elluviimine tundub olevat keeruline, siis Jaana sellega ei nõustu: “Minu meelest on tiimil palju keerulisem – otsida iga päev endale uus peatuspaik. Minu plaani oli lihtne teostada, ostsin piletid ja valmis!”.

Üllatusi täis paaril on juba mõtteid ka järgmiseks kohtumiseks. Nimelt toimub 13. juulil Eestis nende sõbra pulm, kuhu Kaupo on planeerinud kohale sõita. See aga ei tähenda, et Kaupo jaoks jääks ekspeditsioon pooleli. Mees kavatseb mõne päeva pärast taas meeskonnaga liituda, seda juba Prantsusmaal.