Tõnu Vahter (SEB Pank) – projekti eestvedaja
Väga tahaks tunda, mida tähendab tervisele ja vaimule Alpe d’Huez tõus. Peamine eesmärk on jõuda võimalikult suure grupiga 22.07 Pariisi. Vaadata, kuidas autasustamisel Rein Taaramäe rõõmustab äsja saadud valge särgi üle.
Eesmärk on realistlik siis, kui silmad põlevad peas ja hoolid oma tervisest. Suur osa sellest hullumeelsusest on kinni peas ja ei tasu üle mõelda. Väga oluline saab olema meievaheline koostöö. Peame mõistma iga ratturi tähtsust meeskonnas. Siiski tuleb kõige kallimaks pidada tervist, seega ei tohi kaotada reaalsustaju (mulle väga keeruline).
Rattaga olen sõber olnud pea 10 aastat. Suuremad sõidud on seotud Tartu rattasarjaga. Eks on vahest sekka visanud ka mõni muu võidusõit, aga siiski on ratas peamiselt sportlik meelelahutus omaette. Lisaks aitab põhja laduda rulluisutamine ja talvel suusatamine.
Küllap suht klassikaline vastus, aga Jass ja samuti tema vend on suured eeskujud. Lisaks muidugi Taaramäe, Kangert, Räim. Pealekasvu on…

Indrek Teras (Ülemiste autokeskus, KIA) –mehaanik
Eesmärk on lõpetada see retk Pariisis ilma ühtegi etappi vahele jätmata.
Trenn-trenn-trenn ja siis, kui aega üle jääb, võiks veel trenni teha!
Olen aktiivne spordiinimene ja pea kogu elu mingit sporti harrastanud.
Lemmikud rattasõitjad on kka Taaramäe ja Kirsipuu.

Rivo Sarapik (Äripäev) – ajakirjanik

Eesmärk on Pariisi jõudmiseks korralik ratturipäevitus hankida. Tee peal palju filosofeerida (“miks ma siia tulin?”), tuhanded kalorid Euroopasse viia, arstide abi ja sekkumiseta Tuuril tõusu maitsta ning rattale maailma näidata.
Lemmikhetk sadulas on see, kui mägi kutsub tantsule ja on nii palju jalga, et saab kutse vastu võtta.
Senine sportlik kogemus on olnud meeldiv ja meeldejääv.
Rattaspordile üldse olen alles 2011. aasta suvest kaasa elanud. Silma jäänud mõistagi Eesti Rein Taaramäe ja välismaalt vitaalne ning raudne Jens Voigt.

Raivo Sormunen (Äripäev) – ajakirjanik

Kõige suurem eesmärk on ise koos võimalikult suure seltskonnaga elusa, tervena ning tagasilöökideta ratta seljas Prantsusmaale jõuda. Kindlasti õppida selgeks ja hakata ka armastama maanteeratast, kuna varem on mu rattasõidud piirdunud maastikurattal kodunt tööle käimisega. Kuna antud eesmärk on vägagi ambitsioonikas, siis loodan tänu sellele tuurile olla juuliks paremas vormis kui kunagi varem.
Kindlasti on väga tähtis füüsiline ja järjepidev treening. Samas ei saa alahinnata ka vaimset valmisolekut, sest niivõrd pika jalgrattamatka puhul hakkab tõenäoliselt kõige enam järele andma just vaimne pool. Ehk siis tuleb õppida enda ja oma tunnetega hästi läbi saama.
Lemmiktreening on iga treening, mida tehes tunnen, et olen eelmiste kordadega võrreldes kasvõi grammigi arenenud ning pärast mida on kehas mõnus rammestus ja hea tuju. Vaikselt enda lõbuks olen terve elu liigutanud. Viimastel aastatel hakanud armastama pikemaid jooksudistantse ning ka suusatamist.
Ütlen ausalt, et ega viimastel aastatel polegi eriti jõudnud tugitoolisporti harrastada ning maanteerattasport on olnud minu jaoks vägagi kauge teema. Aga lemmikuks on hetkel kindlasti Taaramäe ja kõik teised ambitsioonikad Eesti noorratturid.

Toomas Erikson (Wilo Eesti) – müügiinsener
Eesmärk on ikka jõuda tervena Pariisi ja panna ennast sel tuuril proovile nii vaimselt kui füüsiliselt.
Kuna kilomeetreid on juba kogunenud omajagu, siis juunikuul tuleks võtta veidi kergemalt. Teha veel mõned pikemad otsad, paar-kolm võistlust…ja siis teele.
6 viimast aastat olen ratast sõitnud ja mänginud saalihokit I ja II liigas. Talvel tegelen lisaks ka suusatamisega. Varem noorena tegelesin põhiliselt võrkpalliga.
Möödunud aegadest on lemmikratturid Miguel Indurain, Lance Armstrong ja Jaan Kirsipuu. Nüüd aga hoian pöialt meie uutele tegijatele Taaramäele ja Kangertile.

Kaupo Karja (Karmet Grupp) – ettevõtja

Pole senini Pariisi jõudnud, viimane aeg ära käia!
Seni olen olnud vahelduva eduga rahvasportlane. Lemmiktreening on klassikasuusatamine.
Spordis olen amatöör, aga tugitoolispordis päris saamatu – ei ole suurem asi kaasaelaja.

TOETUSTIIM:

Ele Luuk – füsioterapeut

Eesmärkideks on erialane kogemus ja enesetäiendamine, vaheldus ja väljakutse.
Tegelen sellega, et tuuri ajal oleks minu abi võimalikult vähe vaja ehk siis võimalike probleemide ennetamisega. Eesmärgi täitmiseks on oluline ratturite tegemistega kursis olemine, vajadusel abistamine, pidurdamine või natuke torkimine. Lisaks oma töövahendite  ettevalmistamine ja tegevuse läbimõtlemine.
Enesetunde ja aastaaja järgi harrastan sporti suusatamisest kuni mäkkejooksu ja tantsuni, 60-meetri jooksust kuni kaheksatunnise rogainini.
Lemmiktreeninguks on see, mida saab harrastada õues, eelkõige suusatamine ja rulluisutamine.

Stella Täht – pressiesindaja

Suurim eesmärk on olla kogu tiimi ja meedia jaoks olemas 24/7, täies valmiduses edastama teateid meie edusammudest (loodetavasti mitte tagasilöökidest). Toetada ja ergutada iga tiimiliiget, saavutamaks meie ühiseid eesmärke.
Kogemustepagasisse kuuluvad nii spordivõistlustel osalemine kui ka spordiürituste korraldamine. Lasteaiast saadik on iluvõimlemise- ja tantsutreeningud aktiivsena hoidnud. Hobitegevusena lisandusid paar aastat tagasi jooksmine, rulluisutamine, jalgrattasõit ja suusatamine. Proovile on end pandud seiklusspordis, lasketiirus, kardisõidus, mäesuusatamises, golfimängus, seinal ronimises… Uus ja huvitav tasub proovimist, ent kõige enam meeldib olla kahe jalaga maa peal ja joosta.
Kindlasti pole ma veel ühelegi rattasõitjale elanud kaasa nii palju, kuivõrd kavatsen kaasa elada meie tiimi igale ratturile ekspeditsioonil!

Meelis Saar – transport ja IT

Minu eesmärkideks on viia kogu kaasasolev varustus punktist A punkti B õigeaegselt ning kadudeta ja luua kõik vajalikud tingimused teiste tiimiliikmete eesmärkide täitmiseks.
Kooliajal sai palju joostud. Vahel osalen seiklusspordi etappidel, talviti suusatan ja sõidan lumelauaga. Eriliseks lemmikuks on läbi aegade mitmesugused mootoritega seotud alad. Ralli, kart, enduro, kestvuskross. Praegu aga aktiivselt mototraiel.
Lemmikrattasõitjad on vaieldamatult praeguse tiimi liikmed.

Rain Käärst (Rain Stuudio) – kokk, osaliselt rattur

Eesmärk on veeta mõned mõnusad päevad ratta ja hea seltskonnaga. Soov oleks retke alguses läbida kolm-neli päeva ja siis ühineda uuesti juba meeskonnaga Prantsusmaal.
Senine sportlik kogemus on olnud väga rahvasportlik. Tartu neliküritused ja nii palju kui võimalik olen olnud koos abikaasa Kärdiga nii jooksu-, ratta- kui ka suusarajal.
Lemmikrattur on Rein Taaramäe.

KODUNE TOETUS:
Gert Rohtla – üldine korraldus ja autopark
Lemmo Tigane – Škoda turundus
Marti Soosaar – koduleht
Kristel Kaubi – turundus
Ave Ojasoon – head ideed