Kergejõustiku treeninguid viivad Lasnamäe hallis läbi Erki Noole kergejõustiku kool, mis ootab treeningutele 8-12 aastaseid lapsi ja noori ning spordiklubid Majaka ja Pirita, kuhu on oodatud 10-18 aastased.

Jalgpalli treeninguid korraldab Viimsi jalgpalliklubi (12-18a) ja poksitreeninguid poksiklubi Garant (6-18a. poisid). Lisaks saavad 8-18 aastased huvilised harrastada kergejõustikuhallis WU-SHU võitluskunsti ja 3-16 aastased akrobaatikat.

Shapingu ja aeroobika treeningutele oodatakse noori alates 12 eluaastast ning ka täiskasvanuid. Ka eestlaste poolt välja mõeldud uudset spordiala grossingut saavad harrastada nii lapsed alates 3 eluaastast kui ka täiskasvanud. Kaljuronimistreeningutele oodatakse noori alates 16 eluaastast ja täiskasvanuid.

Kergejõustikutreeninguteks on spordihallis on 200-meetrine tartaankattega jooksuring ning 100-meetrine jooksusirge, kõrgus-, kaugus-, ja teivashüppehüppepaigad, kuulitõukesektor ja kettaheitenurk. Spordihall vastab rahvusvahelise kergejõustikuliidu (IAAF`i) nõuetele.

Hall mahutab korraga kuni 250 harrastajat. Peamiselt toimuvad seal spordiklubide treeningud, kuid ta on avatud ka kõikidele sportida soovivatele tallinlastele nagu Tallinna Spordihallgi.

Kergejõustikuhall on avatud esmaspäevast reedeni kella 7-22-ni, laupäeval ja pühapäeval kell 9-21. Kergejõustikuareeni pooleteist tunni pilet kuni kella 16-ni täiskasvanutele maksab 20 ja lastele (kuni 16a kaasa arvatud) 12 krooni. Alates kella 16-st ning laupäeval ja pühapäeval tuleb areeni 2 tunnise kasutamise eest tasuda vaid 10 krooni rohkem. Lasnamäe Kergejõustikuhalli teenuste põhjalik hinnakiri on üleval Tallinna Spordihalli kodulehel .