TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul oli tegemist tema karjääri ja meeskonna ajaloo ühe suurima võiduga. „Täna mängisime tõeliselt suure südamega seda mängu. Arvestades olukorda, kus meil olid mõned mehed puudu või taastunud just vigastusest. Individuaalselt väga heal tasemel Cantu mängis kodus hullu publiku toel ja neil oli võitu väga vaja, see kõik annabki kokku, miks ma seda võitu väga hindan. Arvan, et see oli klubi ajaloo üks suuremaid võite ja minul treenerina kindlasti kõige suurem. Seni rünnakul hästi mänginud Cantu hoida kodus 71 punkti peal on midagi, mis tähendab emotsionaalselt väga palju ja tõeline respekt kõikide mängijate ees – see oli suur asi, mis me täna tegime,“ võttis Kullamäe emotsionaalselt mängu kokku.

„Aga see on ainult üks samm. Nüüd tuleb maha rahuneda ja kõik on endiselt meie kätes. Peame teisipäeval Jenisseid kodus suurelt võitma ja lootma, et Elan Chalon võidab ka Itaalias,“ hindas Kullamäe turniiritabeli seisu.

TÜ/Rockil on vahegrupis mängida veel viimane kodumäng Venemaa klubi Krasnojarski Jenisseiga. Pall pannakse mängu teisipäeval, 2. veebruaril kell 19 ning kaalul on ei rohkem ega vähem kui pääs eurosarja play-offi. Otseülekande teeb mängust Delfi TV.

Enne seda ootab aga korvpallipublikut veel üks maiuspala kui laupäeval, 30. jaanuaril lähevad Saku Suurhallis vastamisi BC Kalev/Cramo ja TÜ/Rock. Avavile antakse kell 17.