Mõlemal meeskonnal oli selles mängus vaja võitu, et mõelda edasipääsule. Kamerun üritas, aga tegi seda tujutult, sest nad on individualistid ja kaitses tekkisid ka probleemid.

Samal ajal tulid horvaadid mängule hea tahtmisega ja lõid ka suhteliselt kiirelt juhtvärava. Kui Alex Song sai esimese poolaja lõpus punase kaardi oli kõik otsustatud ja võitja selge. Kamerunil oli kümnekesi väga raske, sest horvaadid tulid kohe teise poolaja algul isuga peale. Võimaluste poolest oleks võinud seis olla ka 5:0 või 6:0.

Kameruni meeste koostöö lagunes lõpus ikka päris ära. Näide sellest oli moment, kus kaks rohelistes särkides meest läksid omavahel väljakul peaaegu kaklema. Eks sellel sakslasest treeneril võib seal päris raske olla neid mehi ohjata.

Horvaatial on järgmine mäng Mehhikoga ja et alagrupist edasi saada peavad nad kindlasti võitma. Tuleb huvitav kohtumine, sest Mehhiko on sellel turniiril ka heas hoos. Pakuks Mehhiko ikkagi favoriidiks, kuna neil on mingil määral ka koduseinte toetus, sest palju publikut on Brasiiliasse sõitnud.

Horvaatial on ka oma võimalused, kui nad suudavad samamamoodi distsiplineeritult tegutseda, kui Braiilia vastu. Sellistes mängudes otsutavad mõnikord standardid ja nurgalöögid. Ja muidugi on horvaatidel tagasi Mario Mandžukic, kes kohe ka kaks väravat lõi.