Peeter Kreitzberg tänas üldkogu suure usalduse eest, lisades, et kuigi Eesti spordielus on palju probleeme ning lahtisi otsi, näeb ta Kalevil kindlat ja tugevat kohta. “Meil on madal iive, lühike eluiga ning eriti suurt muret teeb mulle noorte tervis,” tõdes Kalevi vastne esimees. “Paljusid inimesi rusub elu mõtte puudumine ja meil on väga palju, koguni 30 000 narkomaani. Kalevi missioon seisneb selles, et me kõik oleksime terved ja tugevad. Noore inimese kasvatamisel on raske spordile võrdväärset leida. Kalevil on selles valdkonnas palju tööd ees.”

Üldkogu valis ka Kalevi uue juhatuse, kuhu kuuluvad lisaks esimehele ja aseesimehele Eesti Maaväe ülem kindralleitnant Johannes Kert, Reformierakonna fraktsiooni esimees Jürgen Ligi, Tartu Spordiseltsi Kalev esimees Lembit Nöps, Tallinna Spordiseltsi Kalev tegevesimees Mati Liim, akadeemik Anto Raukas, Tallinna Kalevi Kergejõustikukooli direktor Charles Vallmann, AS LTT juhatuse esimees Tõnu Tõniste, Sillamäe linnavolikogu esimees Valdek Murd, Tallinna trammi- ja trollibussikoondise peadirektor Peeter Maspanov ja Pärnu Kalevi juhatuse liige, Karo Mets juhataja Runo Ruubel.

Eesti Spordiseltsil Kalev on 2002. aasta 1. jaanuari seisuga 15 231 liiget, kellest 3312 on Kalevi spordikoolides õppivad noored.

Kalevi senine esimees Mart Siimann valiti eelmise aasta novembris Eesti Olümpiakomitee presidendiks.