Kõik korvpallifännid saavad põhiviisiku ise kokku panna 1. detsembril algaval hääletusel. Meeskondade moodustamise põhimõte ja treenerid avalikustatakse novembri alguses.

“Meil on hea meel taas rõõmustada Eesti korvpallisõpru. Tähtede mäng 2017 on elamusterohke, intrigeeriv, aga eelkõige kindlasti tippkorvpallist tulvil õhtu, mida ei ole Eestis ammu peetud. Viimati oli selline mäng 2011. aastal. Tähtede Mäng annab võimaluse kõikidele korvpallisõpradele, kes saavad hääletuses osaleda ning panna kokku meeskondade põhiviisikud – iga inimese eelistus võib muuta meeskondade koosseisu," ütles üritust korraldava Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald.

"Eesti koondise tulised mängud kodupubliku silme all EMi valiksarjas näitasid, et kossufännid mäletavad väga hästi teed saali ja nende hing ihkab nii suuri matše kui sportlikku meelelahutust."
Tähtede mängul toimub lisaks pingelisele ja põnevale pallilahingule palju muudki - osavusvõistlus Eesti liiga parimatele mängijatele ja otsustav treenerite võistlus lisavad programmi sära ja pinget.

"Ei tasu arvata, et sel õhtul piirdume vaid tuliste spordivõistlustega," viitas Soonvald üllatustele, mis avalikustatakse järgnevate kuude jooksul. "Juunis, Tallinna Kalevi ja Kaunase Žalgirise matši ajal nägime, et korvpall pole pelgalt jooksmine ja viskamine. Selle mängu ja mängijate vahel on palju ägedaid mälestusi ja suhteid. Tahame üles soojendada ka mõne ajaloolise ja rahvusvahelise liini..."

Delfi ja Eesti Päevalehe toimetus on veendunud: see on õhtu, mida lihtsalt peab nägema! Info täieneb jooksvalt ürituse ametlikul lehel: www.delfi.ee/tähtedemäng

16. veebruaril kell 18.30 algava suure korvpalliõhtu pileteid saab osta Piletilevist. Täpsem info SIIN