2. septembril kell 17.00 ehk kaks päeva enne EM-i avakohtumist teeb Eesti koondis peatuse Pärnu Apollo kinos, et vastata fännide ja meedia küsimustele ning juhatada ühise filmivaatamisega sisse EM-i kinoseanssid.

“Koos kinokülastajatega vaatab terve rahvusmeeskond põnevus-komöödiat “Koondnimi U.N.C.L.E”, mille fookuses on missioon peatada salapärane rahvusvaheline kuritegelik organisatsioon. Loodame, et humoorikas ja põnev filmielamus aitab koondisel enne olulisi mänge enda missioonile kaasa võtta positiivseid emotsioone ja energiat, et seejärel Riiast fännidele häid korvpallielamusi pakkuda,” sõnas koondise suursponsori Apollo tegevjuht Mauri Kristjan Dorbek.

Dorbek lisas, et koondise ja fännide ühine kinokülastus juhatab ühtlasi sisse EM-i Apollo kinosaalides: “Neil korvpallisõpradel, kes ei saa kodulinnadest Riiga sõita, on Eesti mängudele võimalik kaasa elada Pärnu Apollo kino ja Tallinna Solarise kino suurtest saalidest.”

Eesti Korvpalliliidu peasekretäri Keio Kuhi sõnul sõidab Riiga rahvusmeeskonnale toeks enam kui 6000 Eesti korvpallisõpra, kes on soetanud enam kui 25 000 piletit kokku viiele võistlusmängule.

“Korvpalliliidul on hea meel, et lisaks saavad ligikaudu 3000 korvpallisõpra ka Pärnus ja Tallinnas üheskoos suures saalis rahvuskoondisele kaasa elada ja mängude emotsioone jagada,” hindas Kuhi, lisades et koos fännidega elavad kinosaalist meestele kaasa ka mitmed Eesti naistekoondise ja meister-naiskonna 1182 Tallinn mängijad.

2. septembri ühise kinoseanssi piletid on müügil Pärnu Keskuse Apollo Kinos ja veebilehel apollokino.ee.

Piletid Eesti rahuvuskoondise mängude kinoseanssidele Pärnu Keskuse Apollo Kino ja Solarise kino saalidesse hinnaga 3 eurot on saadaval alates tänasest.