Kettaheites on Eesti publikul võimalus heiteringis näha kahte tiitlivõistluste medalimeest — kohal on nii äsja Helsingis MM-il hõbeda võitnud Gerd Kanter kui Ateena olümpiapronks Aleksander Tammert.

Kuulitõukes astub üles Taavi Peetre, kes on peapretendent GP-sarja üldvõidule. GP-sarja liidrite hulka kuuluvatest sportlastest teevad kaasa sprinter Katrin Käärt, tõkkejooksjad Kadri Viigipuu ja Rene Oruman ning hüppajad Rainer Piirimets ja Sirka-Liisa Kivine.

GP sarja finaalüritusel leiab aset ka XIII Sporditähe Miilijooks. Kohale on palutud parimad Eesti pika- ja keskmaajooksjad eesotsas Pavel Loskutoviga, et omavahel jõudu katsuda 1 miili pikkusel distantsil.

Miilijooks algab kell 19.00, mis on teiste samas toimuvate põnevate heitluste keskmes. Taas proovitakse lüüa Eesti kehtivat tippmarki ühe miili läbimisel — 16 aastat Valdek Apivala nimel püsinud 4.07,1. XII Miilijooksul, möödunud aastal jooksis Nikolai Vedjohhin välja aja 4.08,42.

Seekord on võimalikuks rekordipurustamiseks kaasatud jänesed - ajakirja Sporditäht väljaandja, kunagine Eesti meister Donatas Narmont ning praegune 800 m Eesti meister Priit Lehismets.

Rekordipurustajale on ettenähtud väärtuslik eriauhind - Citroen C4 tasuta kasutusõigus.

Kõigi GP-sarja piletiostnute vahel loositakse Kadriorus välja reis kahele Egiptusesse Top Toursilt. Toimub ka ennustusvõistlus, kus saab ära arvata kettaheite võitjat ja tema tulemust.