Triin, sul oli eelmisel aastal võimalus esimesel King of Kingsi üles astuda. Milline see kogemus oli?

Kogemus oli hästi vägev. Rahvast oli palju, lisaks saime me telekasse, mis tähendas, et pidime kõike korrektselt tegema ning kogu aeg väga head välja nägema. Pinge oli kogu aeg peal, aga see oli mõnus pinge. Kõik vaatasid meid, me polnud sellist tähelepanu varem saanudki.

Jõudsite te ka poksijatele kaasa elada ja tunda, et mida tähendab üks poksimatš?

Me saime lõpuks isegi ringi kõrvale, kus käis viimane matš ja pritsis natuke verd. Isiklikult minu jaoks olid matšid väga vägivaldsed, aga rahvas elas kaasa. See melu muidugi oli lahe, sest kõik olid selles väga sees ja elasid kaasa.

Kas poksivõistlusel tantsuga üles astumine on midagi väga erinevat sellest, mida te igapäevaselt tantsides teete?

Ma arvan küll, sest sportlased on ju ümberringi ja tants on ka nagu sport. Seal tuleb väga aktiivseid tantse teha, võrreldes kabareekavadega, mis on rahulikumad. Seal peab täiega andma endast 100 protsenti ja tunned ise ka, nagu võistleksidki seal.

Tantsutüdrukud Kadi Uustalu, Triin Toomsalu, Elina Ridal, Mirjam Aimla

Kas eelmise aasta kogemus oli võhmale võttev ja väsitav ka?

Jah, kindlasti. Me tegime kava ära ja pidime juba järgmise võistleja ringi viima. Kogu aeg jooksed, siis tuleb jalanõud vahetada, uuesti lavale - selline jooksmine käis kogu aeg.

Mis nõu sa annad tüdrukutele, kes eelmisel aastal ei osalenud?

Sa pead olema kohanemisvõimeline, toime tulema selle pingega, mis seal on, ja peaasi, et sul endal oleks fun ka seejuures. Päev on pikk ja raske, sellepärast peab endal lõbus olema, siis on see kõige ägedam kogemus.

Delfi TV teeb 17. septembril King of Kingsi võitlusõhtust otseülekande.