"Vahet ei ole, kas võistlen kodupubliku ees või mitte. Kuna ma üldjuhul teen seda raha nimel, siis ma võin ka piltlikult öeldes ilma publikuta võistelda ja ennast käima tõmmata. Minu eesmärk on hästi esineda ja tänu sellele rohkem teenida. Raha, raha, raha," tunnistas ta täna Delfile ja Eesti Päevalehele Sparta spordiklubis pärast hommikust treeningut.

Kui palju võitlejad King of Kingsi sarnastel üritustel siis teenivad? Moisar summadest rääkida ei tohi ("Ei oleks vist ilus. Fännid võivad kadedaks muutuda"). Delfit nõustanud asjatundjate hinnangul pistab Moisari tasemel mees kindlasti ühe õhtuga taskusse rohkem kui Eesti keskmine kuupalk, tõenäoliselt palju rohkem, kuid see on puhas spekulatsioon. Iga matši puhul lepivad mänedžerid ja promootorid summad eraldi kokku nagu poksimaailmaski. Võitja teenib suurema protsendi, kaotaja väiksema. Nokaudi eest on üldiselt ette nähtud eraldi boonus.

Palju sõltub ka võitleja reitingust ja varasematest matšidest. Seetõttu ongi iga võit, kaotus või viik võitlejatele kulla hinnaga. Kaotad - astud karjääriredelil ühe sammu tagasi, võidad mitu matši järjest - oled varsti tegija.

Korraldajate pärast loodab Moisar muidugi, et Saku suurhall saab olema rahvast täis. Nooremana pani ta publikut matši ajal rohkem tähele, tänapäeval pole enam vahet, kas ringi ääres on kolm või 3000 inimest.

"Võin end ka 3000 inimese ees üksinda tunda. Kõik on tegelikult energia endasse suunamise küsimus. Sa pead endale teadvustama, et siin (osutab käe rindkerele - G.L.) on rahu. Segavaid faktoreid olla ei tohi. Tegelen pimedamatel ja hämaramatel aastaaegadel meditatsiooniga ning mul on juba hinge all üle saja matši - seetõttu ma seda suudangi. Noorematel võitlejatel on tähelepanu kergem saali peale hajuma," rääkis Moisar.

Paar sõna Moisari vastasest. 30-aastane moldovlane Vitali Matei (70 kg, 172 cm) on võitnud 14 matši, neist 7 nokaudiga, kaotusi saanud 11. Balkanimaade meister 2010, K-1 amatööride maailmameister 2011, kolmekordne Moldova K-1 meister.

"Mina olen kindlasti favoriit," ei kõhklegi Moisar võitja ennustamisel. "Ma pole moldovlase tausta põhjalikult uurinud, küll aga tema matše vaadanud. Tean, kuidas teda võita. Muu info puudub. Ja ei hooligi. Kaalukategooria on meil sama. Mõlemal on kaks kätte ja jalga. Kes vaimselt tugevam on, see võidab."

Delfi TV teeb 17. septembril Saku suurhallis toimuvast King of Kingsi võistlusõhtust otseülekande.

Matei stiilinäide:
Moisari stiilinäide: