Hetkel oleme Lillehammeris, kuhu jõudsime eile päeval kella ühe ajal pärast 200 km sõitu Oslost. Meil Kristjan Ilvesega läks reis hästi. Kuulsime, et Sloveenia kahevõistluse tiim tuli Oslost Lillehammerisse 7 tundi, kuna siia jõudis ka esimene lumi ja tuisku oli küllaga.

Täna hommikul oli ametlik treening, kus testitakse suuski ja vaadatkse rada üle, mõni mees teeb veel lahtisõitu jne. Ise testima eriti ei hakanud, kuna olud on suht samad mis Rukal, aga lahtisõitu tegin küll. Vaatasin, mis taktikaga enam-vähem arvestama peab. Rada on mõnus, rämedaid tõuse pole, pigem selline ühtlane lainetamine.

Õhtul ootab ees veel ametlik trenn ja kvalivikatsioon hüppemäel. Pärast Ruka võistlust polegi ma hüpanud, kuna kodus veel mägi valmis pole. Aga hüppeisu on juba suur ja loodetavasti lastakse ikka mehed torni ja alla ka (lubatud oli tuult 8m/s).

Lillehammeri kohta veel nii palju, et tavaliselt publikut väga palju pole olnud, aga see aasta toimuvad siin korraga 3 ala: kahevõistlus, suusahüpped ja puhas murdmaa. Siis on loota, et kohalikud ajavad ennast ikka kodudest välja. Muide, kõik alad toimuvad 1994. aasta olümpia võistlusradadel.

Tervitusega Lillehammerist,

Karl- August Tiirmaa