Todt kaitseb Irvine`i ja on seda meelt, et Brawnil polnud mingit õigust Eddie kohta sedamoodi öelda. "Kui Eddie alustas meie tiimis, ei olnud auto lihtsalt piisavalt hea. Eelmisel aastal nägime kõik, milleks ta võimeline on, mees sai neli etapivõitu ja võitles meistritiitli pärast." ütles Todt. "Barrichello tuli tiimi oluliselt paremal ajal. Me ei tohiks unustada, et eelnevatest aegadest on meil alles nüüd kasu ning me oleme pidevalt arenenud."

Todt kommenteeris ka Michael Schumacheri ebõnnestunud teist boksipeatust Barcelona GP-l. "Tegemist ei olnud bensiinipumba rikkega. Me kõik oleme inimesed ja teeme vigu kas tunnete, olustiku, pingete või muude põhjuste tõttu. Hoolimata pidevast harjutamisest tegi Vaccari, kes Stepney välja vahetas, vea ning see läks meile kalliks maksma. Tema puhul oli see esimene viga aastate jooksul. Iga mees teeb siiski kõige paremini oma kindlat tööd ja teiste asendamine ei pruugi iga kord õnnestuda."

Ferrarid põristasid eelmisel nädalal teste sõita kahel kodurajal Mugellos ja Fioranos. Rubens Barrichello katsetas erinevaid seadistusi ja kumme Mugello ringrajal ning Ferrari testipiloot Luca Badoer valmistas ette kolme autot, mida kasutatakse Euroopa GP-l sel nädalavahetusel. Luca sõitis kõigi kolme autoga üle kümne ringi, millede jooksul tehti korduvalt tankimisharjutusi.

Nigel Stepney, kes oli tiimi peatankija on teadupärast kuuajasel ravil, mistõttu tuli välja koolitada uus voolikumeister. Ometi ei tihanud Stepney kodus lakke vahtida, vaid oli juba teisipäeval Maranellos, et valida välja uus tankija ja talle ametit õpetada. Nigel jätab ise siiski kaks etappi vahele ning naaseb punaseid autosid tankima ilmselt Kanada etapiks.