Võitja selgitamisel sai otsustavaks finaalmängu ennustus. Mehed pakkusid meistritiitlit Hispaaniale, naised Itaaliale. „Läksin Itaaliat võitjaks ennustades kaasa üldise vooluga,” ütles Mahmastol. „Itaalia sümpatiseeris rohkem. Kuid neil langes üks mees vigastusega välja ja Hispaania sõitis neist üle. Tore, et itaallased võitlesid aumeestena lõpuni.”

Delfi eestikeelses keskkonnas Mahmastolist vaid punktiga maha jäänud luuletaja Contra rääkis, et temas võitlesid kogu aeg loogiline mõtlemine ja emotsioonid. „Pigem kipuvad emotsioonid peale jääma,” lausus ta. „Aga selle võitluse tulemusena pakkusin Poola – Venemaa viiki, mis läks täppi. Kord tegin Meistrite Liiga ennustuses vägeva lõpuspurdi puhtalt tänu sellele, et ainukesena uskusin oma tollase lemmiku Liverpooli edusse. Üldjuhul ongi klubijalgpalli lihtsam ennustada, sest rahvuskoondiste turniiridel on eelistused selgemad ja emotsioonid pääsevad rohkem võimule.”
Contrale valmistas kõige rohkem meelehärmi Itaalia võit veerandfinaalis Inglismaa üle. „Kui inglased olid juba välja langenud, tuli meelde, et valikturniiril olid nad vist Montenegroga üsna hädas, aga Inglise jalgpall on nii tugev kaubamärk, et loed alati nende meeskonna favoriitide hulka,” lausus luuletaja.
Ka Tšehhi kaotus veerandfinaalis Portugalile polnud Contrale meelepärane. „Lootsin sealt üllatust, ega see nii lootusetu polnudki,” nentis ta.

TonyBet.ee Eesti juhi Marek Kolgi sõnul avaldasid ennustajate teadmised muljet. „Siiski oleks VIP-ennustuses sel korral olnud võitev strateegia TonyBeti ekspertide jäägitu uskumine,” ütles Kolk muiates. Kes oleks iga mängu võitjaks ennustanud meeskonna, kes oli TonyBeti koefitsientide järgi soosik, saanuks ka ennustuse kokkuvõttes esikoha. „Olgu see järgmistele VIP-ennustustes osalejatele üks väike spikerdamisnipp,” lisas Kolk.