Hernan Crespo viis pooletunnise mängu järel Šveitsis peetud maavõistlusmängus Argentina juhtima, viis minutit hiljem seadis Wayne Rooney jalule viigi.

Teise poolaja alguses asus Argentina uuesti juhtima — värava lõi Walter Samuel. Ja kuigi veel mõned minutid enne mängu lõppu olid inglased kaotusseisus, said nad lõpuks magusa 3:2 võidu — Owen lõi viigivärava 87. ja võiduvärava 90. minutil.

Inglismaa peatreener Sven-Goran Eriksson sõnas kohtumise järel, et mõlemad meeskonnad tegid hea mängu. “Argentina on maailma edetabelis teisel kohal ja neil on palju suurepäraseid mängijaid. Seega oli see meie mängijate poolt suurepärane saavutus.”

Michael Oweni väravaid kommenteerides leidis peatreener, et Michael on tipptasemel väravalööja. “Vahest isegi maailma parim ja mul on tema üle väga hea meel,” lisas Eriksson.

Meeskondade koosseisud:
Argentina: Abbondanzieri, Ayala (Coloccini 74), Sorin, Zanetti, Demichelis, Samuel, Riquelme (Gonzalez 84), Rodriguez, Cambiasso, Tevez (Cruz 80), Crespo (Saviola 70).
Inglismaa: Robinson, Young (Crouch 80), Terry, Ferdinand, Bridge (Konchesky 46), Lampard, King (Cole 58), Beckham, Gerrard, Rooney, Owen.