Eesti Ratsaspordi Liidu peasekretäri ja võistluste direktori Siim Nõmmoja sõnul on tung võistlusest osa võtta niivõrd suur, et nüüdseks peab sportlastele juba ära ütlema hakkama.

“Halli ümber ehitatav hobuhotell mahutab 130 hobust, rohkem me kahjuks vastu võtta ei saa. Rahvusvaheliste reeglite kohaselt peavad ratsud võistluste ajal võistluste territooriumil viibima. Vaid Palladium Cupi finaalist osavõtvad sportlased saavad oma hobuseid mujal hoida ning need siis võistluse ajaks kohale tuua”, selgitas Nõmmoja.

MK-etapiks osavõtmiseks on registreerunud Läti, Leedu, Ukraina, Venemaa, Taani, Soome, Tšehhimaa, Poola, Saksamaa, Eesti, Rootsi, Norra ja USA takistussõitjad.

Kolme päeva jooksul on kokku kavas 12 parkuuri, Peugeot` Grand Prix on takistussõidu Kesk-Euroopa liiga MK-etapi põhisõit.

Võistluste auhinnafond on 407.000 krooni.

2002. aastal võitis Tallinn International Horse Show põhisõidu Eesti takistussõidu koondise kapten Rein Pill. Möödunud aastal saavutas vahepeal MK-etapi õigused saanud võistluse olulisema parkuuri võidu sakslane Matthias Granzow.