Mika Häkkinen teenis hiljuti Ferrari bossi Luca di Montezemolo komplimendi hea maitse eest, sest soetas endale Ferrari 360 Modena, Ferrari uusima sportauto, millega nobedal soomlasel on plaanis koduse Monte Carlo tänavatel liiklema hakata. Häkkineni manageril Keke Rosbergil on kodus Ferrarisid koguni kaks - nii endale kui abikaasale.

Seevastu eelmisel sügisel nähti Londoni automessil vägagi luksuslikult varustatud Mercedese 7-kohalist maasturit, mis oli valminud Michael Schumacheri eratellimuse järgi ja seisab tänaseks juba sakslasest F1-piloodi garaazhis.

Mingeid märke meeskonnavahetusest ei tasu autode "ristkasutusest" veel välja lugeda, sest Schumacheri leping Ferrariga kestab hooaja 2002 lõpuni ja ka Häkkineni positsioon McLarenis on vägagi kindel. Samas on teada, et Saksa mootoritootjatel baseeruvad meeskonnad McLaren-Mercedes ja BMW-Williams igatsevad väga vanemat Schumacherit oma meeskonda, et luua nö "sakslaste tiim" ja ka Häkkinenil võib 10 aastat ühes meeskonnas töötades motivatsioonikriis tekkida.

Vaba aega on Häkkinen sunnitud mööda saaatma reklaaamiüritustel tiireldes ja ka ise teleraklaamis osaledes. Viimane telereklaamiklipp kujutab väikest A-klassi Mercedes-Benzi meeletu kiirusega Saksa kõrvalteedel kihutamas ja auto roolis on … proua Erja Häkkinen! Mika istub hoopis kõrvalistmel ja väriseb hirmust. Loodame, et lustakas reklaam jõuab ka Eesti telekanalitesse!