H-grupi kaks paremat Bulgaaria ja Rootsi jätkavad mängimist kohtadele 13.-16., Eesti ja Gruusia selgitavad aga koos G-vahegrupi kahe nõrgima tiimi, Ukraina ning Tšehhiga välja, kes mängib ainsana uuest aastast edasi kõrgeimas divisjonis. Eesti kohtub homme kell 11.15 Tšehhiga, keda võideti alagrupimängus 75:58.

Eesti kaotas täna Bulgaaria vastu esimese veerandaja 17:19, Oliver Metsalu kontol Eesti parimana 9 punkti. Teine veerandaeg oli punktide viskamise seisukohalt kesine (9:9) ning poolaeg lõppes Bulgaaria eduseisul 28:26.
Kolmas veerandaeg olulist murrangut mängu veel ei toonud. Viimasele kümnele minutile mindi vastu Eesti minimaalse kaotusseisuga 46:47. Otsustav veerandaeg algas mõlema meeskonna poolt kolmestesajuga, mille järel suudeti viis minutit enne lõppu hoida vahe veel tasavägine - 56:59. Pärast 11 silma kogunud Martin Paasoja viiendat viga hakkasid bulgaarlased aga ühtäkki viskeid tabama, eestlastel kiilus samal ajal mäng kinni ning vahe kärises kahe minutiga 12. punkti peale, 56:68. Bulgaaria küll viimased kolm minutit enam skoori ei teinud, kuid ka Eestil ei kukkunud visked sisse.
Vastu tuli võtta valus kaotus numbritega 58:68.
Eesti parimana viskas keskkmängija Mihkel Schleicher 12 punkti, Martin Paasoja ja Oliver Metsalu lisasid 11 silma. Kõige parem päev polnud Rauno Nurgeril, kes viskas 4 punkti. Eelnevates mängudes on mees olnud aga Eesti üks edukamatest.