Avamängu Tallinnas 12 punktiga kaotanud (60:72) Kalev valitses Tartus kolme esimest veerandaega, ent otsustavat äraminekut teha ei suutnud ning lõpuveerandi keskel läksid hoopis tartlased 9:0 spurdiga oma teed. Kalev jõudis veel lõpuminutil järgi ja teenis napi võidu, kuid tänavune pronks kuulub Tartu meeskonnale.

Mandell Thomas ja Dominykas Milka tõid Tartu parimatena võrdselt 17 punkti. Thomas tabas seitsmest kaugviskest neli ning jagas ka neli resultatiivset söötu ja tegi kolm vaheltlõiget. Tanel Sokk panustas võitu kaheksa punkti ja kaheksa resultatiivset söötu.

Kalevi tulemuslikum oli Vitali Ljutõtš 20 silmaga. Kalev võitis küll lauavõitluse 45:32, ent jäi hätta kaugvisetega, mida tabati 25%-liselt Tartu 42% vastu. Tartlased olid samas hädas vabaviskejoonel, saades 25-st viskest korvi vaid 13 (52%).

Tänavuse Balti liiga võitjaks krooniti leedulaste BC Prienai Vytautas, kes alistas eile finaali kordusmängus võõrsil Pasvalyse Pieno Zvaigzdese 89:74 ja oli kahe mängu kokkuvõttes kodusest rivaalist parem 12 punktiga.