Mängu käik:

Esimene poolaeg:

Eesti haaras kohe initsiatiivi ja viis palli vastase väljakupoolele.

Kaheksandal minutil sai Eesti õiguse karistuslöögile, Kruglovi tugeva löögi tõrjus vastaste väravavaht enda ette, kus oli esimesena jaol Viikmäe, kes palli mõnelt meetrilt võrku saatis.

Minut hiljem vihises Tarmo Kingi kauglöök posti kõrvalt mööda ja siis vedas tehnika alt Vladimir Voskoboinikovi, kes tõstis küll palli üle kollkipri, kuid paar meetrit väravast mööda.

Siis oli Voskoboinikovil veel üks hea võimalus, aga jälle lõi mööda.

15. minuti paiku mäng vähe rahunes, kuid Eesti on endiselt aktiivsem. Ekvatoriaal-Guinea seni mingit ohtu ei kujuta. 

Pooletunnise mängu järel juhib Eesti endiselt 1:0. 

Reimi aeg sai ümber 32. minutil, kui ta vahetati välja Konstantin Vassiljevi vastu.

Reim tegi debüüdi Eesti koondise eest 3. juunil 1992. aastal Sloveenia vastu. Eesti koondise eest mängitud 157. kohtumises lõi ta 14 väravat.

35. minutil läks Eesti ette 2:0, kui Kingi pealelöögi 20-lt meetrilt tõrjus vastaste väravavaht taas ebakindlalt ja pallini jõudis esimesena Voskoboinikov, kes mänguvahendi segamatult võrku saatis.

42. minutil jäid aafriklased kümnekesi, sest igati õigustatud punase kaardi sai Ivan Zarandona, kes tõmbas selja tagant maha Martin Vungi ja siis togis maaslamavat Eesti jalgpallurit ka veel saapaga vastu selga.

Avapoolajal oli Eesti suures ülekaalus ja selgelt domineerivam.


Teine poolaeg:

Eesti surve jätkub, kuid skoori pole veel suurendatud. Palju on tehtud ka vahetusi - sisse tulid Sergei Zenjov, Taavi Rähn ja Pavel Londak.

60. minutil oli megavõimalus jälle Voskoboinikovil, kes sai mõõdetud söödu vasakult äärelt Kruglovilt, kuid tema pealöögi suutis Ekvatoriaal-Guinea väravavaht tõrjuda. Mängu tuli Sander Puri.

Kaks minutit hiljem lajatas 20-lt meetrilt Konstantin Vassiljev - pall läks latti ja sealt tagasi väljakule.

Siis surub Eesti lausa halastamatult - Kruglovi löögi tõrjub väravavaht nurgalöögiks, siis ei saa korralikult trahvikastis pallile pihta Dmitrijev.

85. minutil andis Kink suurepärase nurgalöögi, kuid Puri hüppas pallist mööda.

Minut hiljem oli heal positsioonil Zenjov, kelle löök lendas aga kõrgustesse. Samal hetkel ootasid veelgi paremal positsioonil söötu aga mitu Eesti koondislast.

Enam-vähem samal hetkel, kui 90 minutit täis sai, lõi Eesti lõppseisuks 3:0.

Dmitrijevi löögi puterdas kollkipper värava ette, esimesena oli jaol Zenjov, kes suutis palli posti ja lati kaudu väravasse lükata.

Pildigaleerid võidukast mängust saad vaadata SIIT:


EESTI - EKVATORIAAL-GUINEA  3:0 (2:0)
. 8. Kristen Viikmäe, 35. Vladimir Voskoboinikov, 90. Sergei Zenjov.

Hoiatused: 57. Tihhon Šišov, 64. Dmitri Kruglov - 6. Yago Yao, 7. Justo Nguema Ntutum, 29. Ruben Epitie, 64. David Alvarez, 78. Lauren Doe, 90.+2. Benjamin Zarandona

Eemaldamine
: 41. Ivan Zarandona

Eesti: 1-Artur Kotenko (46. 12-Pavel Londak), 2-Tihhon Šišov, 16-Alo Bärengrub (46. 3-Taavi Rähn), 4-Raio Piiroja, 15-Ragnar Klavan, 9-Tarmo Kink, 13-Martin Vunk (59. 8-Aleksandr Dmitrijev), 6-Martin Reim (32. 14-Konstantin Vassiljev), 5-Dmitri Kruglov, 11-Vladimir Voskoboinikov (60. 7-Sander Puri), 18-Kristen Viikmäe (46. 10-Sergei Zenjov).

Ekvatoriaal-Guinea: 1-Cristian Bon (46. 13-Adttil Pensy), 2-Jose Luis Rondo, 3-David Alvarez (68. 11-Pablo Armando Esono), 4-Ivan Zarandona, 14-Yago Yao, 15-Lauren Doe, 10-Benjamin Zarandona, 9-Juan Simeon Esono (46. 6-Delfin Musibe Esara), 8-Justo Nguema Ntutum (62. 12-Miquel Angel Boriva), 18-Jose Bokung, 7-Ruben Epitie.

Pealtvaatajaid: 2150

Peakohtunik: Paulius Malzinskas (Leedu).

Järgmise maavõistlusmängu peab Eesti koondis kolmapäeval Portugali vastu.