Tänane kohtumine algas kell 19, kuid juba viiendal minutil kutsus peakohtunik jalgpallurid platsilt ära ja peatas mängu, sest staadionil sadas tugevat äikesevihma. Mänguga alustati uuesti kell 20.

Kui avapoolajal väravaid ei löödud, siis teise poolaja alguses jõudsid prantslased kolme minuti jooksul kahel korral sihile. Tulemusega 2:0 mäng lõppeski.

Prantsusmaal on nüüd kahe vooru järel 4 punkti, Ukrainal 3. Teises tänases mängus kohtuvad Inglismaa (1p) ja Rootsi (0p).

Ukraina - Prantsusmaa LÕPPSEIS 0:2
Väravad: Menez 53., Cabaye 56.

Algkoosseisud:

Ukraina: 12-Andri Pjatov; 9-Oleg Gussev, 3-Vevhen Hatšeridi, 17-Taras Mihhalik, 2-Vevhen Selin; 11-Andri Jarmolenko, 4-Anatoli Tõmoštšuk, 10-Andri Voronin, 19-Vevhen Konopljanka; 18-Serhi Nazarenko; 7-Andri Ševtšenko

Prantsusmaa: 1-Hugo Lloris; 2-Mathieu Debuchy, 5-Philippe Mèxes, 4-Adil Rami, 22-Gael Clichy; 14-Jeremy Ménez, 11-Samir Nasri, 18-Alou Diarra, 6-Yohan Cabaye, 7-Franck Ribéry; 10-Karim Benzema

Peakohtunik: Bjorn Kuipers (Holland)

-----

Mängu eel:

50 000 pealtvaatajat mahutaval Donetski Donbass Arenal peetavas D-grupi kohtumises kannab soosikukoormat Prantsusmaa, kes ka omavahelised mängud Ukraina vastu on kolm korda võitnud ja sama arv kordi viiki teinud. Kaotusekibedust pole prantslased seni ukrainlaste vastu pidanud tundma. Ka aasta tagasi, muide samal staadionil peetud sõpruskohtumises, oli Prantsusmaa 4-1 parem. Tookordne mäng oli aga kuni 87. minutini viigis, mängu otsustas lõpuminutitel vahetusest sekkunud Marvin Martin kahe värava ja ühe väravasööduga.

Kui ajalugu räägib täna Prantsusmaa kasuks, siis ka esimese mängu statistika oli Prantsusmaal võimas. Esimese vooru peale sooritasid prantslased enim pealelööke raamidesse, samuti oli neil parim sööduprotsent 16 meeskonna peale. Ometi suutis Ukraina lüüa oma vastastele kaks väravat, Prantsusmaa vaid ühe. Ukraina liidrist Andri Ševtšenkost sai aga Euroopa meistrivõistluste kõigi aegade vanim kaks väravat ühes mängus löönud mängija (Ševtšenko on 35-aastane).

Prantsusmaa algkoosseisu oodatakse täna noort poolkaitsjat Yann M´Vilat, kes võiks asendada Alou Diarra`d. Kui Ukraina peaks kõigele vaatamata täna võitma, oleks nende koht esimese koondisena sel EM-finaalturniiril veerandfinaalis kindel.

Tänane teine kohtumine D-grupis algab kell 21.45 Kiievis, kus kohtuvad Inglismaa ja Rootsi.