Tallinna spordi- ja noorsooameti juhataja Rein Ilvese sõnul oli peatribüüni vastas olev tribüün muutunud suisa ohtlikuks. „Nüüd on see sisuliselt uus, vanast säilis vaid metallkarkass,“ ütles Ilves, kelle sõnul demonteeritakse uus kaugushüppekast ja hoorada võistluse järel ning siis saab staadionit kasutada taas ka jalgpalli mängimiseks. Veel hangiti Tallinna linna eraldatud 250 000 euro eest uued kõrgushüppematid, heitevahendid ja välja vahetati roostetama läinud lipuvardad.

Staadioni direktori Olavi Sikka sõnul oli tegu siiski iluraviga. „Harjutusväljaku jooksurada vajab väljavahetamist, uut valgustust ootame juba kümme aastat, olmeruumid vajavad remonti, lisaks tuleks uuendada varustust,“ loetles järgmisel aastal 90. juubelit pidava rahvusstaadioni peremees üles murekohti. Värskema ilme võiks saada ka peatribüün.

Võistluse peakorraldaja Erik Pallase sõnul on kindla istekohaga pileteid müüdud üle 500. Ta usub, et järgmisel nädalal algaval võistlusel ületatakse 2011. aasta juunioride EM-i publikuarv, toona väisas Kadrioru staadionit päevas keskmiselt 2500 huvilist.