Eesti drifti hällis Rapla kardirajal asus nädalavahetusel pro-street klassi arvetuses võistlema 23 osavõtjat, et selgitada kes on tänavu parim driftija. Eelnevate etappide põhjal oli koondarvestuses liidrikohal 15-aastane Kevin Pesur, kellest jäid väga napilt maha Ott Kokk ja Randar Kajo. Kvalifikatsioonisõitudes oli parim Ott Kokk, kelle parimat sõitu hinnati 78 punkti vääriliseks. Vaid 0,8 puntiga jäi maha Erik Gregor, kes samuti näitas kogu päeva jooksul väga häid sõite. Eliminaatorsõitudes pidi Erik Gregor siiski juba esimeses sõidus alla vanduma Martin Tepporile, sest Teppor tegi hea sõidu, aga Gregor käis korraks ühe rattaga rajalt väljas. Teppori järgmisteks vastasteks oli Indrek Jaaksoo ja Kert-Eigo Kulla, keda ta ka võitis. Finaalsõidus esikohale oli Teppori vastaseks Karl-Peeter Nõmme. Vastane aga eksis Tepporit kopeerides ning pidi leppima teise kohaga ning Teppor oli saavutanud oma esimese võidu!

Pro-streedi hooaja liider Kevin Pesuri esimeseks vastaseks eliminaatorsõidus oli Asmo Aulik, kes esmakordselt proovis kätt ka driftirajal. Seni on Aulik olnud tugev ringrajasõitja. Driftimine talle meeldis ning see õnnestus tal üllatavalt hästi. Esimestes sõitudes eksisid mõlemad ning hindajad andsid neile kordussõidu, sest selget ülekaalu vastase üle polnud kummalgi. Kordussõidus eksis Aulik, millega teenis edasipääsu Pesur. Järgmiseks vastaseks sai Pesurile Kert-Eigo Kulla, kes tegi väga hea sõidu ning Pesur langes välja. Sellegipoolest ei olnud noormehel põhjust kurvastamiseks – ta oli võistlusel jõudnud piisavalt kaugele, et põhikonkurendid tema hooaja punktiskoori ei ületa ning 15-aastane Kevin oli hooaja kokkuvõttes saavutanud Eesti meistritiitli! Ta on selle ära teeninud, sest on kogu hooaja jooksul näinud stabiilselt häid sõite ning noppinud ka kaks etapivõitu.

Seejärel heitsid üheksa pro-klassi sõitjat pro-streedi võistlejaile kinda, et hooaja lõpus välja selgitada, kes siis ikkagi kellele ära teeb. Superfinaalidesse said pro-klassi sõitjale vastasteks üheksa parimat pro-streedi sõitjat. Pro-streedi võistlejad valisid ise omale esimese sõidu vastased. Kuna meistritiitlid olid selleks hetkeks juba jagatud, siis said võistlejad pingevabalt driftilahingusse astuda. Näiteks noorim sõitja Kevin Pesur valis omale vastaseks Eesti võimsaima auto omaniku pro-klassi sõitja Jako Pino. Äsja pro-street klassi viimase etapi võitnud Martin Teppor kutsus duellile drifti vanameistri Eduard Vahemetsa. Esimene sõiduvoor läks pro-klassile üsna hästi – üheksast võistlejast sai edasi kuus. Järgmises voorus aga langes neli neist veel välja. Seega esinelikusse jäi esikohale pretendeerima kaks pro- ja kaks pro-street klassi võistlejat. Esikohale heitlesid tiimikaaslased pro-sõitja Märt Kuvvas ja äsja pro-streedi meistriks tulnud Kevin Pesur. Sel korral võidutses noorem sõitja ning vanem ja kogenum Kuvvas pidi leppima teise kohaga. Eesti noorim driftija tegi tuule alla kõikidele, ka pro-sõitjatele! Võitlusest kolmandale kohale väljus võitjana pro-sõitja Allan Lätt.

Sellega on tänavune Eesti driftihooaeg läbi ning järgmisel aastal on oodata veelgi suuremat osalejate arvu. Drifti meistrivõistlused on kõige kiiremini arenev spordiala Eestis, millega liitub igal aastal uusi võistlejaid, kes püüdlevad meistritiitli nimel. Vähemtähtis pole ka see, et driftimine on väga adrenaliinirohke spordiala. Närvikõdi jagub ka pealtvaatajaile, sest tandemsõitudes asetsevad autod rajal külg ees teineteisest vaid loetud sentimeetrite kaugusel ning see avanev vaatepilt on võimas. Kohtumiseni järgmisel aastal!

Pro-street klassi neljanda etapi esikolmik:

1. Martin Teppor
2. Karl-Peeter Nõmme
3. Allar Aasma

Superfinaalide esikolmik:

1. Kevin Pesur
2. Märt Kuvvas
3. Allan Lätt