Alžeeria jaoks tähistas tänane võit ajalooürikutesse kirjapanekut. Mitte kunagi varem polnud Aafriks riik senini ühes MM-mängus üle 3 värava löönud.

Alžeerlased ründasid esimestest minutites peale, 10. minutil oli õhus ka penaltihõnguline olukord, kui Sofiane Feghouli kukkus trahvialas korealase tehtud vea peale. 26. minutil pääses Alžeeria siiski 1-0 juhtima pärast Slimani suurepärast triblingut.

Kõigest kaks minutit hiljem käis Alžeeria leeris juba tõeline pidu, sest Rafik Halliche pääses vasakult värava ees peaga löögile ja suunas palli Lõuna-Korea võrku.

38. minutil suutis jällegi Slimani võtta omaks pikka söödu ja viia see edasi ründajale Djabou'le. Viimane suutis efektse löögiga teha avapoolaja seisuks 3-0.

Teisel poolajal näitasid korealased, et nende vaimu pole veel murtud. Heung-min Son lõi juba 50. minutil ühe värava tagasi ja Lõuna-Korea paistis olevat sõiduvees.

Otsustav nael Korea hauakasti löödi 62. minutil, kui Brahimi ja Feghouli sahistasid eduka söötmise toel vastaste väravavõrku juba neljandal korral. Ehkki Ja-Cheoul Koo lõi 72. minutil korealaste teise värava, ei piisanud sellest kaotusseisust tagasitulemiseks.

Alagrupist on edasipääsu taganud Belgia täiseduga, Alžeerial on 3 punkti. Lõuna-Korea ja Venemaa jätkavad 1 punktiga. Alžeeria mängib enda viimase alagrupimängu MM-turniiril Venemaaga.