Spordihuvilistel on oluline teada, et internetis saab kõiki ülekandeid otse-eetris jälgida aadressil otse.err.ee. Mobiiltelefonis on võimalik ülekandeid, intervjuusid ja võistluste tipphetki lisaks otsevaatamisele ka järelvaadata.

Olümpiamängude avatseremooniat näitab ETV 7. veebruaril algusega kell 17.50, "Aktuaalse kaamera" põhisaate ajaks võtab suursündmuse näitamise üle ETV2.

Teleülekandeid tuleb kokku ligi 200 tundi, mida kohapealt vahendavad Marko Kaljuveer, Lembitu Kuuse, Tarmo Tiisler, Anu Säärits, Helar Osila ja Kristjan Kalkun. Lisaks kaasatakse asjatundlike kommentaatoritena Tallinnast kaastööd tegema Ago Markvardt, Aare Tamme, Indrek Schwede, Freddy Tomingas, Mats Piho, Margus Ader, Olle Sildre, Riho Laast-Laas, Mart Markus jt.

Vikerraadiost on olümpiat kohapeal kajastamas reporterid Taavi Libe ja Joosep Susi. Juba 18. korda Vikerraadios eetrisse jõudev "Olümpiaraadio" keskendub eestlaste võistlemisele Sotšis, kuid lisaks spordile huvitutakse paljudest muudestki teemadest, mis nii suure sündmuse puhul tähelepanu keskmesse kerkivad.

Eetris on näiteks rubriik "Vene hing", olümpiateemalised autorikolumnid, kultuuri-, muusika- ja looduslõigud. Madis Kimmel teeb ülevaate vene popmuusikast, Alvar Tiisler klassikalisest muusikast, Joosep Susi räägib vene kirjandusest, Taavi Libe filmist. Faunat asub tutvustama Aleksei Turovski ja floorat Urmas Laansoo.

Traditsiooniliselt on "Olümpiaraadios" igapäevane mälumäng ja ennustusvõistlus. Igal olümpiapäeval kell 14.25 esitatakse küsimused, millele saab telefoni ja e-kirja teel vastata 45 minuti jooksul. Võitjatele jagatakse märtsis ilmuvaid Sotši olümpia raamatuid ja loositakse üllatusauhindu.

Raadio 4 eetris on igapäevased "Olümpiapäevikud", Tallinna stuudios vahendab võistlusi Ilja Ban, Sotšis on kohal Andrian Tšeremenin.

Raadio 2 pärastlõunakavas kõlab ülevaade värsketest olümpiasündmustest ERRi spordiportaali toimetajate vahendusel enne kella 16 uudiseid.

Olümpia ajal leiab ERRi mobiiliaplikatsioonist olümpiaikooni, mis viib olümpiamängude materjalini nii pildis kui sõnas. Saab otse- ja järelvaadata teleülekandeid, intervjuusid ja tipphetki, kuulata "Olümpiaraadiot", lugeda värskeid uudiseid. Olümpia jälgimiseks mobiili kaudu tuleb telefoni laadida ERRi mobiiliaplikatsioon või veenduda olümpiamängude alguses, et kõik ERRi aplikatsiooni värskendused on alla laetud.