Varem nii Leedule kui Hispaaniale korraliku lahingu andnud nigeerlased jätkasid südikat mängu ka horvaatide vastu ning haarasid võimsate teise ja kolmanda veerandaja toel ka juhtohjad.

Edu hoiti ka otsustaval veerandil ning kirjutati tabelisse uhke ning ajalooline võit. Nigeerlaste poolelt tõi resultatiivseimana Michael Umeh 19 punkti, mõned hooajad tagasi BC Kalev/Cramo ridu esindanud Josh Akognon lisas pingilt tulnuna 18 silma ja 5 resultatiivset söötu. Horvaatia poolelt sai Bojan Bogdanovic kirja 28 punkti.

Nigeeria korvpallimeeskonna saavutuse juures võib veel välja tuua tõsiasja, et kaks nende hetke ehk kõige kõvemat nime - Al-Farouq Aminu ja Festus Ezeli - turniiril ei osale.

B-grupi seis pärast nelja mänguvooru: Leedu (3 võitu), Argentina (3), Horvaatia (2), Hispaania (2), Brasiilia (1), Nigeeria (1). Kui esimesed kaks on edasipääsu juba kindlustanud, siis viimases voorus läheb ülejäänud meeskondade vahel kolmanda ja neljanda koha peale tõsiseks võitluseks, sest edasipääsušansid on alles veel kõigil tiimidel. Viimases voorus kohtuvad Nigeeria - Brasiilia, Hispaania - Argentina ja Leedu - Horvaatia.