Teatavasti jätkavad grupi kaks paremat mängimist kohtadele 13.-16., kaks viimast hakkavad koos H-vahegrupi meeskondadega heitlema A-divisjoni püsimajäämise nimel. Kohtadele 18.-20. jäänud meeskonnad kukuvad teatavasti järgmiseks aastaks astme võrra madalamale.

Järgnev stsenaarium läheb käiku juhul, kui Rootsi suudab homme alistada Gruusia. See on ka ülimalt tõenäoline, sest grusiinid kaotasid eile Eestile 52 : 74 ja täna Bulgaariale koguni 44 : 85. Sel juhul koguks Rootsi kaks võitu. Kuna Bulgaarial on juba kaks võitu käes, peab Eesti seega omavahelise kohtumise homme kindlasti võitma.

Juhul kui see õnnestub, saab määravaks omavaheliste mängude korvide vahe. Rootsile jääb +4, sest nad võitsid Eestit 77 : 69 ja kaotasid Bulgaariale 57 : 61. Eesti saldo on praegu -8 ja Bulgaarial +4.

Selleks, et Bulgaariast mööda tõusta, vajame homme vähemalt kuuepunktilist võitu. Sellisel juhul oleks korvidevahe küll võrdne, ent Eestile annaks eelise paremus omavahelises kohtumises. Vahegrupi esikoha võitmiseks on vaja bulgaarlased alistada vähemalt 13 punktiga.

Juhul kui Rootsi peaks Gruusiale kaotama, toob võit Bulgaaria üle Eestile igal juhul vahegrupis esikoha. Kui lisaks Rootsile kaotame ka meie, tekib uus surnud ring kolmikus Gruusia-Rootsi-Eesti. Meie seisuks jääb +18 ja teiselt kohalt langeme välja alles siis, kui Gruusia suudab Rootsit võita vähemalt 37 punktiga.

Pärast vahegruppe jätkub turniir alumise otsa meeskondadele järgmiselt. Kohtadele 13.-16. mängivate meeskondade seas kohtuvad omavahel G-grupi võitja (G1) ja H-grupi teine (H2) ning G2 ja H1. Paaride võitjad selgitavad 13. koha, kaotajad 15. positsiooni.

Alumine nelik tekib siis esmalt paaridest H3-G4 ja G3-H4. Võitjad selgitavad 17. koha ehk viimase meeskonna, kes jääb A-divisjoni püsima.

G-vahegrupis juhib pärast kahte vooru Serbia, kes on võitnud 91 : 66 Tšehhit ja 66 : 62 Iisraeli. Ühe võidu peal on Ukraina ja Iisrael. Nende omavahelise mängu võitis Iisrael 84 : 72, Ukraina alistas 89 : 83 tšehhid. Homme kohtuvad Serbia-Ukraina ja Tšehhi-Iisrael.