Esimesena tegi valu Kaupo Karja põlv, järgmisel päeval vaevas põlvevalu ka Toomas Eriksoni. Eile vajas teipimist kolmanda mehe, Indrek Terase põlv. “Sõidan homme ühe jalaga, siis olen teiega võrdne,” kommenteeris naljatades seni kõige rohkem tuulemurdja rollis olnud Indrek ülejäänud tiimile.

Iga sõidupäeva õhtul on füsioterapeut teinud ratturitele massaaži. Mehed tundsid huvi, mida teha siis, kui massaaž enam ei aita. “Arvan, et olen suuteline massaažiga põlvevalud lahendama,” avaldas füsioterapeut lootust. Lisaks massaažile ja kinesioteibile on abiks võetud külmakotid, mida hoitakse peal nii hommikul kui ka õhtul.

Tallinnast on jõutud Rootsi linna Älmhulti, kust edasi vändates saabutakse tänaseks õhtuks järgmisesse riiki - Taani. Üks neljandik ekspeditsioonist on läbitud. Soojemad ilmad, kõrgemad mäed ja käänulisemad teed ootavad alles ees. Ratturitel läheb üha raskemaks, kuid vaatamata ilmnevatele valudele ollakse endiselt positiivselt meelestatud ja usutakse, et ühiselt suudetakse läbi pedaalida kõik planeeritud 3500 kilomeetrit.