165 kilomeetrit läbiti kolme vahepunktiga, millest esimeses astus Rivo Sarapik rattalt maha ja istus ekspeditsiooni saateautosse. Viiskümmend pedaalitud kilomeetrit oli piisav mõistmaks, et tervis ei luba kogu päevaks planeeritud teekonda läbida. Teised ratturid jõudsid teha korraliku tööpäeva, jõudes õhtutundideks Cintrey külasse.

Ekspeditsiooni projektiplaani tehes nähti kohe võimalust, et kui mõnel ratturil tekib tervisehäireid, siis on vaja saateautosse minna. "Ekspeditsioon on ette võetud innustamaks eneseületusele, mitte tervisega riskimisele," meenutas projekti eestvedaja Tõnu Vahter.

Täna hommikul aga startis ratastel jälle viis meest. Rivo enesetunne on paranenud ja mees on igati motiveeritud ekspeditsiooni jätkama.
Niisiis on siiani ekspeditsiooni kogu distantsi läbinud neli ratturit kuuest.

Eestis sõbra pulmas käinud Kaupo Karja saabub täna õhtul tagasi tiimi juurde, võttes kaasa oma naise ja aastase lapse. Nädala keskel Alpe d’Huez’i vallutama minnes on toetajaskonna suurenemine igati teretulnud. Samuti võtab tiim avasüli vastu kaasrattureid, kes sooviks nendega üheskoos Huez’i tippu sõita.