26.-27. juuli toimus Vilniuses ratsutamise takistussõidu Kesk-Euroopa liiga Maailmakarika etapp. Kohal olid kaheksa riigi sportlased. Eesti sportlaste edu jätkus peale Tallinna ja Riia etappi ka Leedus.

Reedel 26 juulil võitis 130 cm takistussõidu Heiki Vatsel hobusel Epicuros, Rein Pill Landcruiseriga oli kolmas ja Tarmo Kutsar hobusel Banzai neljas.

Laupäevase meeskonnasõidu 145 cm takistustega võitis Eesti meeskond koosseisus, Rein Pill hobusel Ecuador, Urmas Raag hobusel Ironic; Hanno Ellermann hobusel Heops ja Tarmo Kutsar hobusel Banzai, edestades ümberhüpetel Saksamaa sportlasi.

Individuaalarvestuses oli esimene Gunnar Klettenberg hobusel Palladium, teine Tarmo Kutsar Banzail, kolmas Urmas Raag hobusel Iroronic ja Klettenberg oli Terroril neljas.

Vaatemängulises kuue takistusega sõidus jagasid Heiki Vatsel ja Golden Boy ning Tarmo Kutsar Nahodkal esimest kuni viiendat kohta.

Tänase, 120.-150. cm takistussõidu Jokker võitis Gunnar Klettenberg hobusel Favoritas, Heiki Vatsel Golden Boy’ga saavutas kolmanda koha ja Urmas Raag hobusel Ironic oli neljas, teatas ETAle Eesti Ratsaspordi Liidu peasekretär Siim Nõmmoja.