Näiteks on võistluspaarina eliminaatorsõitudes kokku sattunud meeskonnakaaslased Rait Lember ja Kevin Pesur. Teadagi on Pesur Eesti noorim driftija, kes on oma esialgsed driftioskused omandanudki Lemberi käe all olles algul tema meeskonnas mehaanik. Tänaseks on noor driftihuviline jõudnud Eesti parimate driftijate sekka, kes suudab olla vääriline vastane ka Euroopa tippudele. Aga selleks, et Euroopa tippe vallutada, tuleb kõigepealt oma meeskonnakaaslasest Lemberist jagu saada. „Võitu ma ei anna kellelegi niisama, see tuleb ise välja teenida!“ sõnas Lember. Rajal sõprussuhted ei loe ning igaüks seisab iseenda eest näidates oma parimaid oskusi. Mehed lubavad teha vinge ja vaatemängulise sõidu, mille auhinnaks on pääs järgmisse vooru, kus siis on vastaseks James Deane, kes on Euroopa parim sõitja ning tema peale ihuvad hammast pea kõik sõitjad.

Deane on tuntud kui „driftimasin“, sest tema sõidustiil on agressiivne ja kiire, kus ülekeevatele emotsioonidele ei ole kohta. „Ma tean, et kõik jahivad võitu minu üle, aga kuna ma pole ka ise varasematel aastatel siin rajal esikohta võitnud, siis ma soovin seda väga!“ kommenteeris Deane. Viiekordse Iiri driftimeistri arvates ongi nii huvitavam võistelda, kui konkurentide pinge on õhus, sest seda magusam on võit.

Täna toimuvad Laitse Rallypargis kella 12.30 vabatreeningud ning kell 13.30 algavad elminaatorsõidud (Otsepilt Delfi TV-s!), mis kestavad kuni õhtuni kuni on selgunud parim driftija. Kõik sõidud, nii treenigud kui finaalid, on täna ainult paarissõidud, mis on adrenaliinirohked ning uks ukses tandemid.